Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemam nista protiv zena u politici, ali moram reci da BiH treba manje ambasadora koji ce se uplitati u unutrasnja pitanja BiH, umjesto da rade ono za sto su ovlasteni, sto im jeste posao i za sto su dosli, da predstavljaju svoju zemlju i da zastupaju njene interese.
Gospodine Robbins, potpuno se slažem sa vama i predlažem da svojim primjerom pokažete da zaista tako razmišljate. Ustupite vlastitu poziciju vašoj supruzi gospođi Robinns ili vašoj kćerki ili bilo kojoj drugoj ženi koju smatrate sposobnijom od samog sebe. Srdačno vas pozdravljam
ma sta to tebe zulja?bosna,kakva god da je,ce uvijek biti izmedju drine,save,une i mora,vi srbi se mozete ubiti,ali to se nikad nece promijeniti.probali ste nekoliko puta,pa ste dobili po g.u.zo.vima,bez obzira sto mi nismo uopste bili za rat.
tacno.ako pogledas kako zene vode racuna o kuci,sve je u redu.muski su uprskali,maknite se u stranu,neka zenski svijet napravi malo reda u ovoj drzavi.
Ma kooje zene?? Zena =rupa Nisu za druge stvari ni stvorene
Vala baš ! Sami smo krivi . Pazi ko nam sve dijeli lekcije iz života I morala
svi znaju sta treba BiH ...a BiH se raspada NIJE DUGO NI TRAJALA!!!