Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve privatne škole zatvoriti na deset godina, a u međuvremenu _ rapidno popraviti stanje u državnim školama i - potpuno promijeniti sitem upravljanja školama! Za deset godina se može. Sadašnje generacije doeducirati i naravno dovaspitati - samo ne način novokomponovanih - svemoćnih bogataša
Ovo sve liči na svaljivanje krivice na školu. Treba sačekati rezultate istrage, jer, kako stvari stoje, čini se da škola nije najodgovornija u ovom slučaju. Postali smo društvo u kojem se pojedinci, a evo i ustanove, osuđuju samo na osnovu medijske kampanje. Zna li neko šta bi sa istragom u vezi "terorističkog" napada u Rajlovcu?
Ma zatvorit i tacka. Sve upucuje na to da su znali sta se desava.
A upucuje li sve na to da sve citava ova u najmanju ruku morbidna prica i desila? Svi pozivaju na odgovornost kao da je ustanovljena krivica...haosss
Vas treba zatvoriti i protjerati.
Ima i francuska skola, po tvom i nju treba zatvoriti?
Pod hitno sve zatvoriti do okončanja istrage a istu proširiti na inspekcije i ministre obrazovanja kantona i federacije jer i oni snose veliki dio krivice.
obrazovanje je kantonalno, a ne federalno