Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulozile.zalbu njegovateljice i pristalice aparthejda ,arijevci stupaju na scenu...Zalosno u kakvom drustvu zivimo...
Trojkini prijatelji.
Zukan Helez prije 7 dana na intervju rekao da je učestvovanje vojnika Hrvatske u EUFORu davno dogovorena stvar. Trojkaška izdajnička bagra.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Posto je zalba poslata od strane nenadleznih agentica kojima je isteko mandat, ESZLP moze komotno guzicu obrisat ako im zafali na mjesto toalet papira
Odmah tuziti sve tri agentice.
Ko je ķùrvámã dao mandat da uloze zalbu. .
Pa dobro, sta ima veze sto su se zalili. Neka bude onako kako je po pravu.
Samo kod nas drzava sama sebe brani od covjeka koji ih je prijavio za krsenje ljudskih prava
I sa zalbom il bez nje to je jos samo jedna presuda il parce papira koje nije provodljivo. Stavi u ladicu nek ceka neke bolje dane AA.
Trojkq na aperatima! Poslali bez dozvole i bez dogovora! Sad znate da HDZ i SNSD samo sebe gleda! Nema dogovora u BiH ako ove dvije strane ne dobiju sta hoce!
Monika vam je tu u Sarajevu i uskoro ce na Bjelasnicu da skija...dok ceka rociste ;)
Uputile žalbu agentice, kojima je mandat istekao 👏
Ovo nije izdaja a? A pričaće o tobožnjoj Bakirovoj izdaji REVIZIJE?
Cuj toboznjoj reviziji 😂😂😂😂😂
Kovacevic podnio tuzbu u svojstvu građana folovi golovi on bi da bira na nivou bih a bih po savovima podjeljena na izborne jedinice. Pa zar neko nema zrno pameti da skonta gdje zivi. I on bi ubleha sad za radi sebe mjenjo ustav izbore sistem. Pa gosin suncokretu Zeljkov savjetnice skontaj se prvo ko si i sta si i gdje zivis.
Odmah tuziti sve tri agentice.
Nije BiiH poslala vec bosanski katolici tj Ustase
A katolici su dio bih stite ljudi svoja prava
Mrzitelji vlastite domovine. Jadno.
Hoće k'o falan u EU,a ne slažu se sa Europskim sudom za ljudska porava...licemjerje do bola!
Klošari
Smeće podaničko, halo ustav na 24 h suspendirao to je jednako državni udar a trojkaši podržali znači saučesnici. Kako vidim nećete dugo.