Spasila dijete u Sarajevu
0
Bosanka u Parku pravednika u Italiji
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospođo Ivanka, osobe poput Vas mi vraćaju vjeru u ljudski rod, veliko poštovanje i svako dobro
Sramota je da sam cijeli rat bila u Sarajevu i sve ove godine poslije a da nisam čula za gospođu Ivanku.Trebali su joj u Italiji odati priznanje da bi mi u Sarajevu čuli za nju.Našoj vlasti se više isplati objavljivati slučajeve koji će stvarati strah od onih drugih da bi oni uživali na svojim položajima i u visokim plaćama. Gospođi Ivanki svaka čast na dobroti i nesebičnosti.Trebalo bi potražiti sve ovakve ljude i pisati o njima pa nas možda bog prosvijetli i postanemo svi bolji ljudi. Bolesne nacionaliste treba ignorisati.Kad se nebudu imali s kim prepucavati prestat će komentirati i ovako svijetle primjere bacati u drugi plan iza nacionalističkih,primitivnih rasprava.
Jao majko izvinjavam se za gresku. IVANKA umjesto IVANA IVANKA oprosti mi molimte. Ja te smatram Majkom.
Za pojedine iz ovih komentara. Vi ste puno zaostali iza civilizacije. Crn vam je zivot. Bilo je mnogo i mnogo osoba muslimanske nacionalnosti koji su pomogli osobama druge nacionalnosti. A bilo je jos dosta osoba nemuslimanske nacije koje su pomagale muslimanima ne samo Ivana. Za sve ove dobre ljude nemogu izraziti nista jer se bojim da ih neuvrijedim. Oni zasluzuju sve nagrade od BOGA i od naroda. posebni pozdrav i sve najljepse u zivotu za ovu zaista HRABRU zenu. ona je PRIMJER svima. Nisam siguran dali je i sada na istom mjestu u Hrasnici a mislim da jeste. potrazicu je. Molim kad pisete o osobama kao Ivana stavite i adreu. Zivjeli VELIKO svaka CAST IVANA. svi se trebamo ogledati na nju. Ona je zena za sve civilizacije u buducnosti. IVANA puno DUGOG zivota lijepog zdravlja i svih ostvareni zelja u vasem zivotu ZIVJELA.
SVAKA VAM CAST PLEMENITA GOSPODJO IVANKA SUCUR...
Za gospodju Ivanku duboki respekt i želje za dobro zdravlje.
Svaka cast gospodji Ivanki na dobrom dijelima. Ipak ima nade za ovu nasu zemlju, dok je ovakvih primjera. Ugledajmo se na njen primjer i ucinimo nesto dobro nekom drugome, onda nam svima mora biti bolje. Jos jednom svaka cast i svako dobro. Ovim papcima sto budalesu sa komentarima netreba ni pisat nista, jer nisu vrijedni polemike.
Ovoj gospodji velikog srca i duse treba pomoci svim sredstvima iz vlade i kantona,ona je zasluzila nagradu za svjetski mir i dobrociniteljstvo.Svaka joj cast i moja naklonost!
Ova PLEMENITA GOSPODJA je zasluzila da dobije \"Zlatni ljiljan\" i sve beneficije koje ovaj nosi. Predsjednistvo BiH, oglasite se! A, vi, balavci koji metastazirate nacionalizam, UMUKNITE I SRAM VAS I STID BILO!
Rasplaka me prica... Jadan mali, jadno dijete. Kontam ja kada poceh citati tekst da je dijete imalo nekih osam godina, sta vec. Kada ono bebica od godinu i pol. Jadno dijete. Ali mi je tako drago da je gospodja Ivanka uzela bebu i brinula se o njemu. To je jako, jako divno. I nije bitno da li ce joj BiH ili nece odati priznanje (sto je sramotno), bitno je da je ona divna i postena osoba i da ima ljubav i postovanje svog komsiluka i svoje djece. Svi bi takvi trebali biti a ne kreteni kao ovaj moron bam bam - sram te bilo, sramoto Bosne i Hercegovine. Porodici Sucur i Elvisu zelim svu srecu ovog svijeta. Zna li ko jos detalja? Tj. kako je Elvis, je li se totalno oporavio, sta bi sa tom njegovom majkom i ocem?
SVAKA TI ČAST GOSPOĐO IVANKA KO SPASI JEDNOG ČOVJEKA SPASIO JE ČITAV SVIJET
Glupane grad Sarajevo se nalazi u Bosni i Hercegovini. Tako da je ona Bosanka, a koja je religija to je njena stvar. Znas li ti koja je razlika izmedji nacije i naroda? Vjerovatno ne znas cim ovakve gluposti lupetas. Haj idi u skolu i obrazuj se malo. Kako ne mogu ovih glupana.
da je bar bilo na desetine hiljada ovakvih ljudi nazalost bilo ih je toliko ali sa suprotnim osobinama, a vidim i skot im nije nista bolji, ovaj sto ovdje komentarise
Gospođo Ivanka, šta reći, osim svaka čast, spasili ste jedno dijete od sigurne smrti. Sve najbolje.
respect !