Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je to istina ti tom pričom samo još više stigmatiraš srpski narod jer kakav je to narod koji se tako olako odriče svoje vjere i tradicije,NIKAKAV.Nije mali broj nesrba na balkanu,toga je NA MILIONE.Jest mi neka nacija koja svako malo mijenja vjeru.
Ja jakog ti argumenta. Pa mijenja se zbog takih ko i tvoj prapradeda koji kad navali neka strana sila tipa,turci,austougari ... itd proda i dusu da bi malo lakse ziveo pa takvih ima od pocetka vremena u svakom narodu pa bolje onda da ih i nema jel tako. A ti si potomak tih poturica izdajica i kukavica pa ti sad vidi uztraj u tome ili popravi gresku koju su tvoji preci pod silom uradili!
Ako je to istina ti tom pričom samo još više stigmatiraš srpski narod jer kakav je to narod koji se tako olako odriče svoje vere i tradicije,nikakav.Nije mali broj nesrba na balkanu,toga je NA MILIONE.Jest mi neka nacija koja svako malo mijenja veru.
Ma ne ti ne pričaš skraćeno nego se praviš da si nešto što nisi ko da sad ja počnem pričati kajkavski ili ikavicom zato se i kaže ko magarcu sedlo. A što se tiče nacije dobro smo prošli, u zemlju bi propao od sramote da nismo bivši. Vako kažem hvala ti prapradeda pravi potez si napravio.
I to je tvoj argument jado?? Ja ne pisem pravopisom nego skraceno jer sam na forumu. Ali istina stoji vi niste nacija vi ste poturice!!! Vi ste bivsi Srbi pa sad crknite ili izmslite nesto novo. I vi nama o mitovima hahahahaaa
jarane hajde okani se te ekavice stoji ti ko magarcu sedlo
@bogumil Gledaj da se to sve ne okrene historija se ponavlja a vasi lazi padaju u vodu. RS nezavisna a ostalo nazad. I by the way jeli znas ti da su bogumili bili vera a ne nacija jeli ti to jasno ili si prikrojijo historiju ono po bosanskoj inteligenci? Vera a ne nacija jado i ta vam verzija historije pada u vodu niste vi nikakva nacija vi ste bivsi Srbi koliko god ti bezo od toga
Nek u Sarajevu jos jednom Dodiku da do znanja da nema \"nezavisne tzv \"rs\" \"! Kosovo republika! Sloboda Vojvodini!
jest ih krenulo
Bravo za Igmansku inicijativu
OVOM LICNOM CUVARU RATNOG ZLOCINCA RATKA MLADICA MOGU SAMO RECI DA MU SE PISAM PO NJGOVOJ CASTI I SVIJESTI!!! GENOCIDAS KOJI CUVA NAJVECEG RATNOG ZLOCINCA SVIH VREMENA U EVROPI!!!
Iznad Tešnja zora sviće, dobro došo\' predsjedniče! Dobrodošao kući u Sarajevo Borise! :)
HARISE AKO STAVIS NOGU U GRADU GDJE SE RA.TNI Z.LOCINAC R.ATKO M.LADIC S.LOBODNO SETA TI BI P.OGAZIO I P.OSRO VISE STOTINA HILJADA B.OSNJACKIH C.IVILA?! AKO ODES TAMO NEMOJ SE VISE NI VRACAT!!! TI I TVOJA FAMILIJA BI BILI NAJVECE IZDAJICE BOSNE I HERCEGOVINE KO I SVIH ZR.TAVA SRBIJE??? STA TI JE KO TI JE ISPRO MOZAK JADNICE??? ZAR CES DOZVOLIT DA SRBIJA NAPOKON RAZBIJE I TOTALNO UNISTI BOSNU I HERCEGOVINU!! BOSNOHERCEGOVCI GRADJANSKI FRONT! REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE!!! BOLJE NE IMAT UKINUITE VIZE EU-E BIH-I NEGO IZGUBIT POLA DRZAVE I PRAVDU I ISTINU!!! ZBOG INTERESA FASISTICKE SRBIJE I TURSKE NECE BIH-A PLATIT VISE!!! NISU TURKE U.BIJALI TRI IPO GODINE U BOSNI I HERCEGOVINE VEC BOSNJAKE I HRVATE!!
Želim mu dobrodošlicu 29-tog ukoliko 28-og Ilija bude u BiH! A sudeći po kvislingu Harisu, to se neće desiti...
Vlada ce vec na sljedecoj sjednici razmatrati ovo pitanje a nije iskljuceno ni raspisivanje referenduma na ovu temu.