Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova opozicija ne zna bi li piškila ili kakila. pa yeb'o vas dodik više, kad je već digao tužbu, aj sad dokažite to za šta ga optužujete. pored ovako nesposobne opozicije dodo će vladati još deset godina.
Moj Borenovicu. Dodik nipodastava Republiku Srpsku cijelu a ne samo Sud
Pravi lakrdiju od sebe i suda.
Jbg Borenovicu.Laješ mjesecima bez dokaza. Sada se pokaži. Treba Dodik da vam uzme zadnju paru!
Ovo je smišljeno. Tamam kada mu je krenulo uništavanje RS-a, neko hoće da ga zaustavi hapšenjem.
Nije predsjednik RS-a lud, dok je na vlasti i dok još drma, da se završi suđenje onako kako svi znamo da će se završiti, a potom nema otvaranja slučaja u kojem je već presuđeno.
A debil nit ferma srpski narod nit mu se je*e za njega,sebe vadi iz govana i sprema sebi koreju ali je nevjerovatno kakvi su mazlumi tamo i jos se pale na te iste price i puse iste fore fol zastita srpstva i cirkuzi...pa to je narod za marvelovih stripova
Ako imate dokaze trebate ih predati tuzilastvu. U suprotnom koristite dokaze u cilju politickog obracuna. samo ne zaboravi da je prikrivanje dokaza takodje krivicno djelo.
Ekonomski alhemicar Borenovic u borbi za vodjstvo nad skoro nepostojecom strankom. Jedini ko je nipodastavan su on Cava-Trava, Ivanic, Bosic i onaj Seseljevac, jer 10 godina pricaju a niko ne poduzima nista da sprijeci ili na sud dolaze sa Kurirom i Informerom kao dokaznim materijalom, kao sto je Bosic dolazio, i onda se zalio sto sud odbija dokazni materijal. Dbili, koliko su dobili para od stranaca mogli su 1000 stvari napraviti korisnih za narod, pa onda time srusiti kolegu traktoristu bez problema.
To što on radi je vrlo ozbiljno, a što je on konjina, to je priča za tužilaštvo ( da ga ima ) . . .!!!
Izrael hoce da ***rtuje pse i macke lutalice blic rs-vesti-svet ahahahaha
đe si novljanin, popije l' se šta u po' bijela dana? :)
Dodik brani svoj narod od bolesnjaka, sta je tu problem?
Problem je u tome sto stvarno ima onih koji u to vjeruju
dodik je idiot
Zašto ovaj Borenović nije predsjednik RS-a ili zašto PDP ili SDS nisu dali predsjednika RS-a?
Koliko ste azurni u obavljanju posla ( nije da branim Dodika ) i treba vas nipodasravati... Ne do Bog da se upetljate u vlastiti posao, vazda neki zakon i clan vam prijeci, LIJENSTINE!!!!