Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa budali je jasno, nedelja, praznik, baš na dokaze,ne samo sankcije, ovo je teški kriminal, Dodika treba uhapsiti i zatvoriti kao i Novalića, Čovića i sve lopove, nekima se već sudilo i ništa, hapsiti i te sudije. Dosta više pljačke i kriminala, 80% naroda preživljava fok oni milijarde kradu državnog i narodnog
Kako je tesko Srbin biti, mrze Bosnu a zive u njoj, mrze zapad a idu tamo da rade....
Kako je teško biti glup i primitivan, promašio si temu
E cuj u banki pozar , kako jeftino skontano 😆
Kad nema rata koji se zeljno očekuje , mora se pripomoći.
Banka koja radi sve sa kartotekama, dosije u papirnoj formi a ? Nema informacijski sistem, nema backup, nema dupli arhiv na odvojenim lokacijama itd... Po kojem standardu je ta banka uopste mogla da radi? Cuj izgorili dokazi.
To mile majstore
Pa uguvori kad se potpisuju svaka strana dobije potpisani original. Traziti kopiju od onih s kim je potpisan ugovor, uporedis sa digitalnom kopijom da nisu sta izmjenili i rijesen problem. Ha ja.
Pa kad se ne moze napraviti svoj sud i tuzilastvo onda je jedino rjesenje da se dokazi uniste
Cirkus i sranje.
Dzaba je sve. Svjetski krimalci su to. A glume patriote do zadnjeg srbina.
Kao i naši i hrvatski, sve u isti koš
Hvala zapadu na extra sistemu. Jeste li mozda zabrinuti?
SAMO U BOSNI SCANNN NIJE DOKUMENT. Hvala klincu kad sam otisao.
RONHILL ZADIMIO DA SAKRIJE TRAG KOJI VODI U ZATVOR.
Narod je za sve kriv. Ovi što se nazivaju političarima rade šta i kako hoće a narod ih (mnogi)podržava i još ih brane ne svi ali mnogi.
Nije to neka pamet. Već viđeno u Sarajevu. Tu se zapalila zgrada opštine da bi izgorjelo par papira. Da bi stanovi kupljeni po zakonu ostali kupljeni po zakonu.