Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasajte za narodnu stranku radom za boljitak, i nemojte da brinete, slijedi vam siguran gubitak!
Zar ovi kriminalci i dalje mogu nešto da predlažu? Šta je sa Damirom Čardžićem, kada će on biti uhapšen? Najveći reketaš porodice Lijanović. Glas za ove iz Kradom za Boljitak je glas protiv zdravog razuma.
zar ovi nisu pohapšeni svi...koko se nakon svega jos smiju pojavljivati pred narodom koje su pljackali godinama..bar se svojih sugradjana stidite ako se ne stidite gradjana federacije pa i cijele nam opljackane drzave...sramota
Ovi iz ove stranke misle da se samo oni pitaju za ukidanje kantona. Koja jebena ubleha boze dragi. Da, to sve zvuci fino, ali kantoni se nemogu tako lahko ukinuti kad ti je potrebno zeleno svijetlo iz HDZ-a (koji ce imati politicku moci jer ce 100% opet dobiti ubjedljivu pobjedu sa pomoci nacionalista) sto nije njima u interesu jer zele granice HB na mapi koji kantoni omogucavaju. HDZ bi pristao na ukidanje kantona unutar nekadasnje HB i Federacije dok granica postoji izmedju njih, a to bi u drugim rijecima bilo priznanje treceg entiteta, sto neodgovara federaciji.
od cega? gazdi ce vam uzeti crno ispod nokata ;)
Molim vas ljudi, u petak sergija za Gileta da ga lansiramo u top komentare! Kaže mi njegova stara da ga ništa ne može obveseliti ko kad vidi notifikaciju.
Na sergiji ćemo ubacivati lajkove a ne marke u kutiju! Mole se džematlije da ponesu po koji lajk na džumu, nama to ne znači ništa, a Giletu znači život!
Toooooooooooooo.........ma MRS govna!
Sve neke vesele boje, plavo, crveno, zeleno-plavo-crveno, narandžasto.... ..A trebali bi svi biti u sivom, a i manje se vidi kad je prljavo....
Jel i za one u Velikoj Kladuši što ih je Lijan ostavio bez posla??Živo me interesuje kad če NSRB u promociju u Bihačku regiju???
...10%? ...25%? ...mrš!