Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce im slike djamija,Trebaju ostaviti slike Srpskih junaka,nek muslimanska djeca uce o svojim pretcima
Nado zamisli da ti dijeca moraju ici u skolu Koja se zove Osnovna skola \"Sultan Fatih\", i da moraju da uce bosnjacki jezik, kahva,truhnuti, lahko....da na zidovima gledaju samo slike dzamija i da uce kako su otomanski Turci ovde donijeli srecu i prosperitet.... ...i Fato ne seri vise boga ti.... :)
Razmislili smo. Stavili smo se u tu poziciju kao sto si rekao. To vec imamo u skolama na teritoriji pod kontrolom muslimana. Mnogo si bistar. Kao boza.
Koji dan je dan oslobodjenja Srebrenice od Tursko-poturskog okupatora ? Jeli djeca idu u skolu toga dana ?
Veoma je lako zbijati šale i smijati se tim napaćenim ljudima, ali je zaista bolno poslati svoje djete u školu u kojoj ama baš ništa ne podsjeća na Bosnu. Na zidovima vise slike na kojima su razni srpski nazovi junaci, ikone , pa i panorama Srebrenice bez džamije?Zapitajte se kako bi se osjećali da vaše djete mora da crta svetog savu, da slavi slavu škole, da nema pravo da uči svoju historiju, da uči srpski jezik i da ide u školu koja nosi ime čovjeka koji ne voli vaš narod.Samo se malo stavite u poziciju tih ljudi i malo razmislite?
Ako im se ne svidja plan i program, siroko vam polje u vasih 24 %
\'ajmo mošnjaci! 1.čas: Naš kralj Dušan SIlni je nekada vladao cijelim Balkanom. Bosna je stara srpska zemlja i smo Srbi muslimanske vjere. Postali smo tako što je Jovo bio gladan jer su mu Turci sve uzeli, pa je primio islam a onda mu Turci dali šaku brašna pa je jednom dobro večerao. 2. čas - muzičko Marširala,marširala kralja Petra garda, korak ide za korakom a ja junak, za barjakom boj se bije,bije zastava se vije za slobodu Srbijeeeeee 3. čas - fiskultura muslimani oslobođeni nastave zbog fizičkog hendikepa 4.čas - likovno Svi nacrtati po jednu ikonu a da nije Sveti Sava, jer je to bilo prošli put Van nastavne aktivnosti - čišćenje dvorišta oko naše drage srpsko-muslimanske škole \"Petar Petrović Njegoš\" . Zadaća: Za sledeći petak \"Gorski vijenac\" od Njegoša naučiti napamet!