Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EVO NARODE PRIJEDLOG,ali je to i ujedno pitanje da se usvoji dokument u kojem se kaze da se ni jedan entitet nemoze nikada odvojiti ili ukinuti, jedan od drugog da li bi to nama pomoglo da dodjemo svijesti,to jest da krenemo u buducnost?? ili mozda jos jedan prijedlog da jednostavno damo svu vlast EU,pa nek oni naprave red pogotovo u ekonomskom smislu STA VI MISLITE???
dragi bosansko-hercegovacki narode jadni smo mi samo kad vidim komentare sa svih strana mogu samo da kazem cestitam ovim nasim politicarima(svejedno iz bilo kojeg su reda) narodu se predoci imovinsko stanje, i pametnom racunicom covjek nemoze doci do ti brojki,kada bi radio 100godina posteno. SVAKA NJIMA CAST, POKRALI SVE ZIVO a narod im ponovo vjeruje.
mrsko mi bilo da idem dalje...nikako ne smijemo cerketa spomenuti, a on glavni lik u svemu, izem ti...lovu i otimacinu i korupciju, i izbore...
Jasta nego, ovo isprintat i lijepit okolo. Koji je ovo fasizam! Pazi samo kako se upalio on. I pazi dobro sad sta cu ti reci: ako mislis da su fasisti nekakvi tamo sirovi i primitivni, zatucani glupani, dobro procitaj ovo sve opet, pa razmisli jos jednom.
Dodikovo bogatstvo se procjenjuje na nekoliko milijardi eura,a ovo je prica za malu djecu
MARS CAMILE MARS U TUZLU ZENICU IL SHEHER SARJVO AJAJOJ NASTA SPADE BOSNJA NA CETVRTINU BOSNE PONOSNE PUCHE KO BUNDEVA
DRAFT 03.09.2010. u 11:02 JEDINO CEGA NEMA U SRPSKOJ I NECE GA BITI JE ALIJA,MUHAMEDA,JUSA,FIKA,REF IKA,HAJRA,MUZAFERA,EMRINA,NE RMINA RAMA,HALILA,JUSUFA A UZ TO PRIDE, NEMA NI NERKE,ARIFE,AZRE,HANE,ESME I SLICNIH AZIJATSKIH SPODOBA @DRAFT, JEDINE SPODOBE SU TI OTAC I MATI KOJI SU TE PJANI ZACELI I ISKOTILI!
JEDINO CEGA NEMA U SRPSKOJ I NECE GA BITI JE ALIJA,MUHAMEDA,JUSA,FIKA,REFIKA,HAJRA,MUZAFERA,EMRINA,NERMINA RAMA,HALILA,JUSUFA A UZ TO PRIDE, NEMA NI NERKE,ARIFE,AZRE,HANE,ESME I SLICNIH AZIJATSKIH SPODOBA TOGA NEMA I TOG NECE BITI
A Nacionalni Srbi i dalje u horu: free repabljika Srpka Beeee Beeeee Beeeee Nemamo sta jesti Beeeee male penzije beeeeee beeeeee 130 KM beeeeee to mile beeeeee beeeeeee
treba to oduzeti, svakako nije legalno zaradeno.
u glavi ovih ispranih u bliskoimistocnim, nema nacije, nema drzave, on je samo istureno odjeljenje u sluzbi u evropskoj ispostavi. otud mu i ne treba veci stan.
to sto on ima 42 kvadrata na svoje ime, to samo znaci da nikad nije imao namjeru da se sa porodicom nastani tu. kao da je u gostima, pa da pomogne kod sezonskih radova.Ali je kroz njegove, stranacke i ko zna kakve ruke, proslo para koje izazivaju vrtoglavicu u glavi obicnog smrtnika.
gdje to hare drzi pare? Moji ste ga vi, sta ce mu vise u njegovoj bih, od ta 42 kvadrata? Sad, lako je saznati sta ko ima u beogradu, al hajde saznaj sta ko ima u saudi, u libiji, u tim bliskomuistocnim...to ne moze ni cia!!!
na razne takozvane humanitarne organizacije bliskonamistocnh saudi i ostalih iran i moj ga moj nekih milijardi...
Haris i stan od 42 kvadrata?! A pitali ga iko gdje mu je porodica? Smješno...