Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas se pitam kako ce sad grad sarajevo funcionisati sa novim gradonacelnikom,da li ce se desavati pozitivne stvari kao kad je bio Behhmen?Boga mi ostaje nam da vidimo,ja nemam pozitivno misljenje..
...majo, tvoj me nick uvijek nasmije :)
Bogat i skup program, treba imati iskustvo, da se napravi nesto spektakularno sa malo novca.
Grad Sarajevo je, zahvaljujući vijećnicima,2010. i 2011. godine donio kapitalni dokument koji se zove Plan izrade razvoja strategije Grada Sarajeva. Bavio bih se realizacijom tih programa i ciljeva, realizacijom strategije koju mora imati svaki glavni grad u bilo kojoj državi
Smatra da je za Sarajevo važno mobilizirati podršku građana za važne razvojne projekte, kao i političke aktere za provođenje tih projekata u djelo, a među njima je i zaštita okoline.