BiH
174

Bjelašnica: Odlična zabava uz muziku i odbojku na snijegu

Piše: E.S.H.
Foto: D. S./Klix.ba
(Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba)
Iako se danas na Bjelašnici mjeri minus 14 stepeni, posjetitelji uživaju jer se održava Snow Fest, a zabava je počela u 11:00 sati sa DJ-om Said5.

Više od hiljadu mladih ljudi su se okupili ispred bine na lokaciji "Štinjin do", a posebno su uživali u rimama koje je donio Frenkie. U 15:00 sati je počeo "Chill session" uz specijalnog gosta.

Osim muzičkog dijela programa, igra se i odbojka na snijegu, što su posjetioci iskoristili da se ugriju i sjajno zabave, a pobjedničke ekipe će dobiti i stimulativne nagrade.

Na mjestu održavanja manifestacije, organizovan je šank sa promotivnim cijenama pića i hrane. Nakon zabave na čistom zraku, sa početkom u 20:00 sati Snow Fest se nastavlja u obliku After Partyja u prostorijama Caffe bara Haga sve do ranih jutarnjih sati.

Radnici preduzeća ZOI'84 nastavljaju raditi na pripremama staza za skijanje, a sutra će raditi lift BX na jednom dijelu staze na Bjelašnici i dva B direkta na Malom Polju na Igmanu.

"Dan je prelijep, omladina uživa u sunčanom danu i na Snow Festu. Događaj se super i danas imaju svi uslovi za uživanje na Bjelašnici", rekao je za Klix.ba Suad Jusić, direktor Ski centra Bjelašnica u preduzeću ZOI'84.

S obzirom na najavljene padavine i niske temperature, očekuje se da će naredne sedmice sve raditi u punom kapacitetu.