Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UZP štovaoci i dan danas slijede djela Jure Francetića krvnika iz WW2.
Zbog čega se udruge logoraša sa sve tri strane ne sastanu i udruže protiv zločina čovječnosti?
vjerujem da je bilo tesko, bas kao i u Armijinim logorima u Jablanici, Konjicu, Silosu, Bugojni itd itd. Zalosno ali istinito.
Patriote BiH,pamtite genocid,UZP,pljačke, silovanja,paljevine,protjerivanja,torture........,da se ne zaboravi.
i uzp pamti vase,.
Idu članci sda botova protiv hrvata. Kao da sad razjedine osmorku i hdz.... Kad vas pokusaju razjediniti ovi sda botovi.... Samo im recite.... Alija prodao bosnu sin mu prodao genocid. To im je rak rana od koje se ne liječe i za koju nema lijeka. SDA izdajnici otjerali raseleili osiromasili vise nego i jedan srbin i hrvat bosnjake. I na kraju prodali i genocid i pola bosne.
Zauvijek je u istoriji zapisan UZP, koji se izučava na svim školama demokratskih zemalja.
Majke ti jesi li ti otišao igdje izvan BiH pa da znaš šta se izučava gdje? Da odeš u bilo koju srednju školu u zapadnoj Europi pola njih ne zna gdje je Bosna a da znaju šta se radilo za vrijeme rata. Ljudi uče stvari koje im trebaju za život, a ne ono šta ih se ne tiče.