Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oce papa ce nas izvadit skolisijeka... zatucani narod. bolje da se pojavi neki odgovorni posteni vodja. pa da kao predsjednik izvuce ovaj titanik iz dno dna.
Papa Francisko jednostavno i bez ikakve dvojbe ilitiga sumnje dao do znanja BH krstjanima gdje im je njihov Glavni Grad. Bice Shokica,a u Shokice cakle se okice
a onda ćemo skrenuti ka pedofiliji. pa ljudi, prije 2 godine katolička crkva je isplatila 45 miliona dolara odštete zbog pedofilije i šta dobro očekivati od te organizacije. i pitam se odakle im tolika lova ????????????
Sad ce biti jagma... Znaci 6 juni skup HDZ-ovaca :)
papa jedino moze doci da zatrazi da se puste pedofili iz zatvora....i da to vise ne bude krivicno djelo
zašto jednostavno ne kažemo da papa dolazi u posjetu svojim vjernicima u bih? Odmah se potežu neke teorije zavjere i gluposti. Ako se Sarajevo smatra glavnim gradom demokratske B&H, onda treba biti otvoreno za sviju. Isto tako odlična prigoda i za sve vjernike iz okolnih zemalja da dođu poslušati papu. Nisu samo hrvati katolici. I čovjek dolazi da pokuša relaksirati napete odnose između svih naroda ovdje. A i pape imaju legitimnost, datu im od posljednje bosanske kraljice Katarine da se brinu o Bosni kao o svojoj zemlji (Katarina Kosača- Kotromanović je ostavila svoje zemlje u nasljedstvo svojoj djeci ako se vrate u katoličku vjeru, a ako ne onda ih ostavlja Svetoj Stolici).
Bosnjaci, a i Bosnjaci muslimani su pocasceni sto sveti otac dolazi u evropski Jerusalem. Susjedi mogu samo da nam zavide. Na njihov obraz. Dobrodosli papa Franjo i svi ljudi dobre volje, 06. juna/lipnja u seher Sarajevo!
Jeste, papa kad dodje sve ce se promijeniti i krenuti. Doci ce iznesticije iz EU i ostalih katolickih zemalja. Spanija, Italija, Portugal, Meksiko ce investirati i sve promijeniti, hehehe. Pa bio je i onaj prethodni papa u BiH pa nista. Bolje da i nije.