Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema BiH sta trazit. EU uvijek zauzima stranu svojih clanica pa cak i kad su one u krivu (kao u slucaju Grcke i Turske). A 100x je opasnija za okolis rafinerija u bosanskom brodu nego odlagaliste otpada po svim europskim standardima. Bh politicari se zakopavaju sve dublje i dublje.
Treba se podnjeti tužba međunarodnom sudu, kakve žalbe, kakvi bakrači.
@Nalaer012 Kamenjarski srbine, lazni Hrvatu, neka EU bude na cijoj god strani.Nije problem EU.PROBLEM JE TRAKTORISTA DODIK, KOJI JE PRODAO SVOJ NAROD, KO ZNA KOLIKO PUTA DO SADA.DOVOLNO JE SAMO DONIJETI ODLUKU O POCETKU GRADNJE ISTE TAKVE DEPONIJE KOD DUBROVNIKA I PROBLEM RIJESEN.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
EU ide u korist Hrvatske tako da...
Cuj da se uključi EU! Pa, EU je uključena od samog početka, tacnije HR. Duduk je za svoj džep bio kod milovanovica da aminuje odlaganje. A, vi kako ste?!
Slovenci gube redom sporove sa Hrvatskom,Dodik je shvatio da se ne vriedi s njima tužiti,bosnjak koji kontrolira 30% teritorija treba upaliti mozak,bit ce mu lakše
Ja, koliko se sjećam, naši su dobili poziv da argumente iznesu Evropskoj komisiji, pa se nisu odazvali. A zašto? Zato što ih nisu imali. Problem je kad se politička odluka donosi prije konsultacija sa strukom. Ne može se nauka prilagođavati politici.
Za sve nuklearne fizičare i pravnike sa klixa preporucujem da istraze gdje se odlaze otpad u EU http://www.nuclear-waste.eu/en/europe/germany
Neki dan u sred Sarajeva Cezij 137, Černobil, nikoga nije briga, sad se nadiglo sve i jedno minisatrstvo da tuđu brigu brine.
Dobro je pa nemamo svojih problema, pa se tuđim bavimo.
@Fikro10miliona Kamenjarski srbine, lazni Hrvatu, to je nas problem, jer nam izmjestaju otrov na nasu granicu, pored svoje puste zemlje.i unistavaju nam prelijepu Unu.
@Rusmo1 Sve si fulio. Oni će u svojoj zemlji uraditi šta hoće, a ništa od ovoga što pričaš se neće dogoditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Žalosno je koliko hrvatske i srpske obavještajne službe preko svojih botina gube vremena i energije kako bi upravljali komentarima na klixu.... Providno do jaja 😁
@DivaGrabovcevaa vidiš kako ti to sve vidiš, a ne vidiš negiranje države od strane susjeda kroz recimo nepoštivanje ustavnog suda, negiranje bosanskog jezika, prisvajanja teritorije, preskakanja institucija države, negiranja genocida, itd, ali vidiš kako ti normalni bošnjaci blate sve svoje, zato što vam to tako odgovara. Ako je biti lojalan i voljeti svoju državu biti fašista, onda jesam. Mada, zapitaj se ko koga opstruira i napada, i ko je tu fašista.
Kad su Bosnje u necemu dobili Hrvate
Hag je smijesan sud koji je za agresiju osudio Hrvatsku a nije Srbiju i kojoj je blesavi Seselj drzao lekcije iz pravne nauke
Ako nista drugo ne uspije, objavimo rat Hrvatskoj
Mudzahedinima koji su opasniji od bilo koje vojske i opreme
Svaka cast na zalbi EU posto krvati necuju.
Čini se da BiH politika, SDA politika i njihovi birači ne odustaju. Kampanja protiv Hrvata i Hrvatske je jedini cilj. Dobro, možete činiti sve, mi će mo branizi granicu od migranata, pelješki most podupire Eu, odpad će mo skladištiti radi nas po najvišim standardima. Ali će mo znati uzvratiti na vaša podmetanja tako da će te shvatiti što znači podmetati susjedu o kojemu ovisite.
bošnjama netko treba reći da nisu oni u EU, nego Hrvatska
@mostar25 Željko Komšić, Željko Komšić, Željko Komšić, Željko Komšić, Željko Komšić, Željko Komšić, Željko Komšić, Željko Komšić, Željko Komšić, Željko Komšić, Željko Komšić, Željko Komšić
Kako je elegantno na Stupu rijeseno tako moze i ovo.