Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj i taj radojca vidi se da je licni magarac od mile konja non stop pricaju da je sumska bolji dio BIH sto nije tacno jeste bolja u smislu budala kao sto je mile
ovaj gore navedeni iz te sumske rep.nema pravo da razgovara sa predstavnicima drugih drzava o tome sta treba BHda radi ,a sta netreba.niti je clan MVP,a nije ni ministar za vanjske poslove.zato momcino zavezi te zvalje,a ti bolesnik DENIS,stvarno se moras lijeciti,pa jadan bio jel ti vrana mozak popila znas li ti uopste o cemu pricas?bogme ja mislim da si ti dobar komad budaletine.hajde bjezi na te druge portale pa se tamo budalasaj.
(ŽIVIO DISTRIKT BČ :)
Denise koi si ti točak šta je to Radojčić jedno kljuse koje trči za Dadom šta on ima pričat , kažeš RS država pa ni majčica Serbija je ne prizna osm luđaka kao ti.
denise idi lijeci frustracije na forumu pripajanje rs-a srbiju. idi tamo i lazti te se medjusobno. prodali ste sve sto se imali i ono sto je pripadalo vama i sto ste oteli od protjerani i sad zivite od toga. a sta ce biti kad se potrose i te pare u raznorazne zrgade vlade te genocidne tvorevinei avione za vladu. otidji u mrkonjic grad pa pogledaj sta se daje djeci kad podju u skolu koje je kod vas sve manje i manje.
...kako ko je Radojicic, pa Presjednik Skupstine Republike Srpske .Jedne od dvije drzave, od kojih se sastoji ova krhka tvorevina BiH...Molim da ustanete ,kada spominjete RS i njene vlasti ...Ima te li makar mrvu postovanja ili ste skroz zadivljali, u toj dole cini mi se mnogo tjesnjoj drzavi. I ruku na srce mnogo komplikovanoj , konfuznoj .Gdje su dva politicara po glavi stanovnika......i gdje je u budzetu manje para nego sto se obicno u RS daje djeci za sendvic kada krenu u skolu.
a koji si ti kurac na ovom svijetu, da mozes reci smije li BiH ili ne smije nesto izvoziti!? Samo nek se izvozi, sta god i sto vise.
taman stala nasa vojna industrija na noge odmah je treba unistiti i poslati u stecaj kao sto se dogodilo \"srpskom\" pretisu na palama.
sta ovaj radoicic sere...debil...o ovakvim stvarima trebaju razgovarati Haris,Zeljko i Neboisa
Rodojicic uopste nema ingerencije da razgovara sa Ruskim ambasadorom narocito o vanjskoj politici BiH. On je predsjednik Narodne skupstine RS-a i nije u poziciji da prica ili utice a kamoli oblikuje medjunarodnu politiku BiH.
Pa naravno, kad u ekonomskom smislu, Rusi u RS kolo vode!