Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH MOZDA I IMA SANSU DA SE VRATI OZBILJNIJ POLITICI, ALI TI SIGURNO NEMAS, JER SI SE STAVIO U SLUZBU JEDNE UNITARNE POLITIKE KOJA N I K A D OVDJE NECE PROCI. POZDRAV ZA SVE IZ SUNCANOG STAROG STOLNOG HRVATSKOG GRADA MOSTARA
pozdrav svim posjetiocima od zelenog zuba ko.pil.eta prljave sandzacke qurve i pijanog cet.nika
Mozda bi i bilo sansi da pocnemo graditi piramide
Incko, ti si taj koji je bih najviše udaljio od ozbiljne politike. Što će nam politika kada imamo tebe, monarha, koji može poništiti svaku odluku koja mu se ne sviďa. Takve ovlasti nije imao ni Staljin u Rusiji. Ako je to demokracija i politika, p0serem ti se ja na nju.
tambura je li ti dobro !?
Pun mi je k.u.r.a.c ovih koji govore da je Mostar hrvatski stolni grad.. Mostar nikada nece biti hrvatski, a pogotovo ne stolni sve dok bude ijedan Musliman u njemu. Znam da vam je tesko prihvatiti cinjenice i da vas istina boli, a sad odkacite vise od ovog portala i nadjite sebi neki koji odgovara vasem nivou obrazovanja i kulture.. Lijep pozdrav za sve normalne ljude u Mostaru ( posebno Muslimane) iz SEHER Saraj\'va..
Uh moj \"tambura\" dok nije bilo Interneta vjerovao sam da se ponekad pojavi mafija u institucijama sistema ... a uz Internet svi postajemo vidljivi na planeti ... možeš misliti koliko su tek ugroženi oni koji su toliko siromašni da čak i gladuju, a o Internetu mogu samo da sanjaju a obično su kolateralna šteta vladajućih mafijaša ... evo i ja sam mafijaš, ali ipak smatram da i pošteni ljudi imaju pravo na život ... uh.
DOSTA vise servo-totalitarizma i servo-fundamentalizma klero-klepomanske mafije i sirenja mrznje prema gradjanima i drzavi Bosni Hercegovini...!!! Servi-srbi= fassizam i diktkatura...!!!
Gospodine Inzko, Hocemo demokraciju, jednog Predsjednika, Parlament, Himnu jedna si jedina, zastavu s ljiljanima, toleranciju i prosperitiet...!!!
Bosni i Hercegovini se neporebne teorije vec pod HITNO konkretne promjene, i to USTAV REPUBLIKE Bosne i Hercegovine...!!!
@Mrav, svaka cast na komentarima..!!! Bosna i Hercegovina je u dikttaturi servskih krvoloka i ovih koje si naveo a i SIPA ke ta koja radi protiv pojedinih gradjana ( Bosnjaka) i drzave Bosne i Hercegovine...!!!
SAMO IDI TI IZ OVE ZEMLJE I SVA CE BITI MNOGO BOLJE- TUTORU
KO JE KRIVLJI ??? Da se podsjetimo da ako neki građanin bude fizički napadnut, da je to krivično djelo uvijek počinjeno na teritoriji konkretne policijske uprave koja ima svog komandira stanice... dalje postoji i entitetski ministar unutrašnjih poslova ... ko je krivlji ??? komandir ili ministar ??? Ko je krivlji od političkih milicionera: izvršioc na terenu, ili dežurni u stanici, ili komandir stanice, ili neki viši \"organ\", ili ministar sigurnosti ???
NASILNI SKUPOCJENI PRAVNICI I OSTALI MAFIJAŠI: Ako skupocjeni mafijaši koji se skrivaju iza pravničkih i ostalihih funkcija ( poput tužioca Milorada Barašina koji odgađa procesiranje skupocjene Dodikove građevinske mafije do zastare) otvoreno pred kamerama fizički napadaju one novinare koji nisu pod kontrolom državnih bandi, a mafijaši koji se skrivaju iza policijskih uniformi odbijaju da uhapse skupocjene agresivne razbojnike, onda to znači da u Bosni i Hercegovini nema više pravih policajaca ... to je jasno kao dan, i istovremeno mračno kao noć.
GENOCIDNO-MAFIJAŠKA TVOREVINA: Milan Vukeljić je izjavio u sred BanjaLuke: \"neću da kradem ni za sebe ni za druge\" pa ga je Dodikova građevinska mafija fizički likvidirala ... Svetlana Cenić je izjavila: \"treba ukinuti imunitet svakome ko zavuče ruku u tuđi džep\" pa je morala pobjeći iz BanjaLuke da nebi bila likvidirana poput Vukelića ... dakle, ta beogradska marionetsko-alkoholičarska genocidno-mafijaška tvorevina koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) \"REPUBLIKA SRPSKA\" predstavlja opasnost za svakog Srbina koji bi želio pošteno živjeti ... onda nije ni čudno što je ta tvorevina započela svoju monstruoznu istoriju sa genocidom po \'\'teoriji haosa\'\' RADOVANA KARADŽIĆA I SLOBODANA MILOŠEVIĆA.
Nada je odavno napustila BiH .... ako da ovu pricu INko moe macku o rep ...