Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah da kazem nemam nista protiv cika Jove svaka mu cast sto je ucinio za nasu BIH. Nego za ovih 500 000 eura gdje je pomoc kada treba da se spasi neci zivot zato drugi put neka se izvadi iz budzeta i pomogne , mozda je i ta osoba dragocjena nekom zato pomozite ljudima
za sve velike srbe: http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110309106 da ne bi Bosanskog kralja ne biste niti jednu bitku na kosovu polju dobili. Jadni ste, jadni!
retardu, kupi prnje i tornjaj se u svoju rezervnu domovin, kako god da se ona zvala
jel istina da jovo poturica stara, pise dodiku kako ga interpol vara?
koja bosna, jel to ono osim RS i HB? al ovi umisljaju, stvarno...umislili ljudi nesto, sanjali...
ija ija ija ija ijaaaaa...
jovo vehabijaaaaa...
koja bosna, jel to turski karavan saraj tzv sarajevo? nastalo od turaka zulumcara vojnog logora? pih.
VOLJELI BI ONI IZ GENOCIDNE SRBIJE VIŠE DA DOĐU DO NAŠE JOVE NEKO DA DOBIJU NA TACNI SVE OSTALE ZA KOJE KAŽU DA SU RATNI ZLOČINCI SAMO NE ZNAM KO JE KOME DOŠAO U ZEMLJU DA PALI I ŽARI MI SMRDIJI ILI ONI U BOSNU TA FAŠISTIČKA SOLDATESKA JE BILA OVDE O K U P A C I O N A FORMACIJA I ŠTA SAD TREBA DA SE SUDI LJUDIMA KOJI SU BRANILI I ODBRANILI SVOJU ZEMLJU KO TO NE RAZUMIJE JADAN JE I BILEDAN
Ja samo zamjeram ministarstvu pravde FbIH, i ministarstvu pravde Kantona Sarajevo što nije podiglo optužnicu protiv svakog predsjednika mjesne zajednice u Smrdiji iz koje su dobrovoljci dolazili na ovaj naš teren, kao i ostali prislino mobilisani srbijanci. Također su trebali podići optužbu za sve one koje su od muhe pravili slona, tj od 6 mrtvih iz kolone napuhali na 43. Pa da vidite brećo serbi kako ste ugroženi, kad vas po svakom aerodromu počnu hvatati, ko naciste svojevremeno!
\'bem te nepismena! Jeste li svi šumnjaci tako nepismeni?
Sjedi mali dodo na vrh krsta jede velika go.wna sa tri prsta :))
ako govoris o istocnom 100 % si u pravu.. u Carsiji jos ima multietnickog daha, ali koliko dugo jos?
Jovan Divjak je samo fasada \"multi-kulti\" Sarajevu. Danas Sarajevo nema veze sa multietničnošću i daleko je od toga.
potrazuju ga secijasi, samo da bi mogli da izbjegnu da mu se sudi, i onako su razvukli navodnu istragu, koje ne bi ni bilo, da nije bilo hapsenja ganicija, ni navodno je ne bi bilo. eto zasto ga potrazuju. samo, morace. druge im nema. doci ce i ljeto, i proci, pa da onda cujemo debelog podvoljka. sta ce da smisli tad,on i konjusar? do tad ce konjusar da zdimi u alpe, a bih nece ni biti, ili ce biti uljudjena, a debeli podvoljak praviti drustvo doticnom u zatvoru.