Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji dupelizac ovaj biber. on je jedini sindikalac na svijetu kome je u posjetu u bolnici došao vladar (tihić)!!!! igrac vlasti....prvo malo zagalami da pokupi poene kod radnika, a onda kad zatreba i dovršiti posao i rastjerat bagru iz vila i audija, on se pretvori u apaurin
Biber je prodana dusa! Zaista minije jasno kako ga levate ovi iz vlade,a on nijemo i glupo pada na obecanja prazna i suplja. Dragi radnici u BiH ova drzava vapi za revolucijomi skidanjem i oduzimanjem tajkunima sve sto su bezpravno stekli.Vladi predlazem da uvedu porez na vazduh ia da uvedu i akcize tako da se spasi koji mjesec.