Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Nesime, šta seljak zna ko je Nesim.
@KomunjarvlasiZlo Nesim je gospodin lijevo orijentisan, boem i kontras svemu, nadasve siroko obrazovan. Citav se zivot uzasava takvih ko ti slijepih kod ociju i povrsno informisanih, neobrazovanih bez obzira koliko skole imalo i koji svojim seljacko brdskim mentalitetom unistite sve carsijsko i gradsko.
jebo umjetnost i kulturu dajte nam koride i turbo folka da se urbanizujemo
to su ti komunjare tuzla je komunisti grad da se zove jovo ili pero sigurno ga se ne bi odrekli
@Prettobom Ni UKC Tuzla ni Univerzitet u Tuzli nemaju nikakve veze s Tuzlom, iz razloga sto su to kantonalne javne ustanove, a premijer TK je iz Banovića, predsjednik Skupštine TK je iz sela kod Sapne. Informisi se.
Pored Dite, TTM-a i ostalih propalih preduzeca, vi bi da TuzlOOci brinu i o Nesimu.
Vjerovatno je navikao da bez nekog truda dobija sve. I ja bih da budem umjetnik...
Ja znam jednog vrhunskog mehanicara koji radi u unajmljenom prsotoru.... Vrhunski slikari imaju svoj ( lični) atelje , kupljen od prodaje vrhunskih djela (slika).... Stipu to gatobo!
svako vrijeme ima svoje heroje i svoje prodate duše....Nesim je definitivno heroj, vrhunski umjetnik a nek se Hotič, Halilović i njihovi mentori zapitaju ko su oni zapravo....
oni su sda kadar. jednostavno
@Ryan O'Reily sa zadatkom da "dohakaju" zdravstvu, školstvu, kulturi....pošto sunjima slični kadrovi privredu uništili
Mogli su ove decenije iskoristiti da organiziraju slikanje i kiparstvo kao vid terapije za pacijente, kad su već imali umjetnika u krugu klinike.
Definitivno nekultura pobjedila kulturu.
listening to Scheriff Pferdovich.....
idi u mirovinu, miruj, dosta stvaranja za danas :)
podsjeća me na "ode Gertruda, ode Gertruda..... "
Evo ovolike skulpture cu pravit,samo me prim!!!
ne kontam, čovjek bio pod ugovorom, ljudi raskinuli ugovor, šta je problem?
@vlado.nine budi ljubazan i objasni, to ti je obaveza pošto si inteligentan
Ima li on kuću svoju?
Odasve poznati......pa dje nadje tu rijec svega ti,cuj odasve???