Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo da se odmore od nerada, logično
a kada su to počeli radit........
Odmor je njima svaki dan :D
šta im bezveze pisati rješenja, trošiti papir, oni su uvijek na godišnjem odmoru
Oni su na odmoru cijeli mandat, samo sto eto sad imaju i sluzbeni odmor... Moze ih samo biti sramota ovakvog ponasanja... Pod usovom, naravno, da imaju obraza...
Bas tako... Oni nikad nisu ni poceli raditi... Vazda su na odmoru bili, samo eto sad i sluzbeno priznaju da idu na odmor...
Ma neka ih malo neka se odmore ,pritislo ih sa svi strane sta ce i oni jadni imaju dusu.........hahahah
Pa zasluzili su ga, slomili se ljudi radeci, valjalo je tolike pare pokrasti. Nije to ni malo lahko, eto sad malo da ih trose. Pa se vracaju opet u nove pohode, a narod njiemo suti, i sve to odobrava.
dabogda vas rumeni seljacki vodja penis becirevic kolektivno odveo na put bez povratka. dabogda se ne vratili
Pandurevićku bi mog'o i uz Ramazan, nek' je grijeh. :)
Oni su godinu dana na kolektivnom odmoru, a ne tri sedmice.
...tek sad mogu malo da trose svoj novčanik ali samo pod uslovom ako odputuju negdje u inozemstvo...to je inače jedina i rijetka prilika kad oni trebaju trositi svoj novac!
A kad oni nisu na kolektivnom odmoru?
Neko odmor neko bolovanje "ode Slavuj na korekciju surle"