Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@commi šup.. Šta te briga,ti imaš papir dr.dabića!
@commi šup.. Ma razumijem ja tebe,nije LAHKO živiti u Državi koju MRZIŠ,ali sam si KRIV,nisi uspio u ZLOČINAČKOJ NAKANI da se riješiš BOŠNJAKA i ostalih patriota iz svih naroda,koji ti stadoše na put! PATI commi šup..!
...nisi ti budala...nego ja što s' takvim klocinama poput tebe uopšte komuniciram...
@commi šup.. Što si nervozan?!Ti si se sam legitimisao kao potparol genocidne šumske, tvoja MRŽNJA prema Državi BiH ništa nije manja nego što je kod katila mladića i karadžića,a sad slušaj ti mene,na Kovačima ne leži neko,već prvi PRVI PREDSJEDNIK NEZAVISNE DRŽAVE BiH,ALIJA IZEDBEGOVIĆ!
...brkaš pojmove "nervozan" i "činjenica"...ne znam gdje ovdje vidiš državu, pogotovo nezavisnu...nemam niti jedan razlog da volim ovako disfunkcionalnu, kriminalnu državu, ustvari privatnu prćiju 3 nacionalistička klana...rahmetlija je možda tebi bio predsjednik, meni nije ni on ni iko drugi...moj prvi i zadnji predsjednik leži u kući cvijeća...sve poslije njega je go jad i čemer, najblaže rečeno...ti je voli, niko ti ne brani, a meni dozvoli da imam svoj stav...bez toga da si ti jedini posjednik apsolutne istine...jasno?
@commi šup.. Valjda, to zna njegov vojvoda!
...slušaj me dobro, jarane...sit sam i kvazi multikulti "filozofa" koji odma' dijele etikete svakom ko nije 120% na bošnjačkoj liniji...eto vam ikebane poput šarića, gojera, pejanovića, desnice i sličnih...svakom pametnom i neopterećenom je prokleto jasno da je rahmetlija sa kovača nakon rata "izvukao" manje nego što mu je nudio lisabonski papir...sa koga je povukao potpis čim je sletio na sarajevski aerodrom...žali bože mrtvih glava, ali koga boli ..... za to...osim u dnevno - političke i predizborne svrhe...odrasti, balavče...
@commi šup.. Tvoju pamet je ono ovijerio dr. dabić,hajde ti meni pošto imaš iskustvo u tome,objasni kako se GENOCID čini jednom narodu,iz ljubavi ili iz mržnje?!
...pogrešna adresa...pravac u hag pa pitaj zločinca...
@commi šup.. Genocidašu,o kakvom umu ti to govoriš,ti da imaš trunku pameti šutio bi do sudnjeg dana!
...nevjerovatno si glup...šteta slova koa potroših na tebe....poješće te ta mržnja...adio :)
@commi šupljak Bošnjaci su gospodski narod i ne prljaju se sa kara-vlasima sa Karpata!
...možda su ti ruke čiste, al' ti je um prljav...
@SFRJ Razguli preko Drine u ........................!
...bil' kako došao da me "razguliš" ?...lako je, preko ip adrese i provajdera...bujrum...
@SFRJ Bilo bi dobro da malo odmoriš,prosipaš se,Bosanci su najmanje Slaveni,prihvati se malo knjige pa nam se javi!
Prihvati ti istinu, neznalico velika !!!
...jesmol' to dobili još jedne ilire ? :)
Gdje god da naši narodu odu, ostati će Slaveni, htjeli oni to priznati ili ne !!! Jer ako laže koza, ne laže rog !!!
Ne, ja nisam seljak !!! A ti nisi shvatio, šta sam ja želio reći !!!