Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda nismo pismeni al znamo da.mrzimo.. to nam najbolje ide od ruke.
Bošnjo je sklon nerazmišljanju, teorijama zavjere i odustvu procjene okolnosti. Logika mu je slaba strana također.
Klix sam smatrao ne tako ozbiljnim al hajmo reći najčitanijim portalom kod nas,sve dok nisam otišao dva dana na Index.hr.Tada sam shvatio svu nepismenost i mahalaštinu ovog našeg medija kojeg od tad puno rjeđe pratim.Možete mislit kakvi su svjetski portali kad je Index za Klix LCD
hajde da podjemo od očiglednog, ko financira nase "medije"? Kad bi se ti podaci stavili javno, a morali bi, sve bi odmah bilo kristalno jasno. Kod nas ne postoji ni jedan jedini nezavisan medij, ma nijedan! Svaki plaća strani ili unutarnji politički centar moći da plasira njihovu propagandu i to je to.
imamo strucnjake za temu manipulacije informacijama u goouserima i fbuserima, i ostalim sundom klix komentatora hahaha
Slaba politička pismenost? I ne trebaju biti politički posmeni. Davno sam već pisao narod ima previše nebitnih informacija i još ako su te informacije netačne onda je to to
Koliko političari obmanjuju javnost nije ni ćudo kad svaki od njih ima ""svog novinara"" da planira infor.kako mu naredi taj isti političar i kad mi neki novinar kaže da je on. """ne zavisan"""
Kaze medij koji je reko da necemo hljeba jest ako ne uzmemo vaxx
Zar je moguce da jedan mediji kakav god bio evo Klix konkretno objavi clanak o manipulaciji informacijama, laznoj istini, ukrasenoj stvarnosti, brutalnim lazima da tako kazemo, a isti taj Klix godinama i sam uporno obmanjuje, siri neistine, poluistine, lazi, bez informacija objavljuju naslove, clanci bez ikakvih argumenata, razne statistike bez ikakvih dokaza, samo pisu i obmanjuju narod i manipulisu informacijama pogoduju politickim subjektima i strankama
Objavljujete godinama razne poluistine i lazi, objavljujete ono sto vam narede ili plate politicke stranke ili pojedinci, bez ijednog jedinog argumenta opisujete nesto, u naslovu senzacionalisticki objavite jedno, a u tekstu nigdje niti jedne jedine cinjenice, dokaza, argumenta, bez ikakve provjere informacija objavljujete sve moguce bljuvotine, zasipate javnost nebulozama, poluistinama, neistinama, obmanjujete konstantno sa svakom mogucom izjavom i objavom.
Nije nego je narod glup da se ne lažemo
Što se tiče evropskih integracija nemoraš biti puno pametan. Prevareni smo 100 puta i nikad nećemo ući u EU, kada to shvatimo ostaćemo okrenuti jedni prema drugim. Jer dok nas Prime u EU ona neće biti ista.Sa svima dobar ni od koga zavisan i to je to.
Svi koji daju glas bakiru, covicu i dodiku, ja ih zamosljam a i vidim po drustvenim.mrezama da su to zatuceni brđani
Zato što placaju Klix i slične i preko vas manipuliraju gradjanima ,ali dolazi kraj tome ,istinske spora ali sigurno se nemože sakriti.
Bošnjaci da su pismeni nebi dozvolili da im SANU i KOS podmetnu Aliju mutavog za predsjednika iako su glasali za Fikreta.
Naši BiH građani, a naročito BiH seljaci, ne samo da nisu politički obrazovani, nego nisu uopće obrazovani. Dokaz za to su nepismeni komentari humorista sa Klix-a.
Kao da postoje politički pismeniji od nas.. Pa mi znamo sebe najbolje.
Super clanak. Ali kako ocekivati politicku pismenost od naroda u kojem ako ukrades milione ali odes u BanjaLuku i posvadjas se sa Dodikom sve ti je oprosteno i ti si patriota.