Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
su zlo, plackasi i izrabljivaci
'na ovaj način su sotali bez stalnog boravka te su izbrisani iz registra prebivališta. ' sotali???
izbrisani su mus.limani ..moramo ih tuziti nebili i ovdje dobili kakve sadake
Pricu o izbisanima izgelda niko nezna. Istina je da su neka imena nestala iz registra ali Slovenija je svima ponudila drzavljanstvo ali sta je bio problem 90% prihvatilo 10% ne jer hoce i ostetu u XXL iznosu. Nasi cigani nista vise. Nisu zasluzili u menidju koliko je tri slova a kamo spomenik.
@plavi kliker Slažem se s tobom, neće garant biti postavljen u mrskoj sloveniji.
"Izabrani spomenik u početku će biti scenografski element u predstavi “25.671” koju upravo postavlja Oliver Frljić, a čija je premijera zakazana za 21. ožujka, no dalje će biti poslan slovenskoj vladi i vlastima najvećih gradova kao prijedlog spomenika u javnom prostoru." http://www.e-novine.com/kultura/kultura-vesti/79688-Natjeaj-spomenik-Izbrisanima.html
U clanku pise sve, osim - gdje ce spomenik biti podignut.