Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budite zahvalni Allahu za ovo. Ovo je milost, kako smo zasluzili. Prestanite dovit po fejsbuku, uzmite abdest, klanjajte pa dovite. Ne takmicite se ko ce sad na fb bit najveci vjernik. Allah gleda u srca vasa, Njega prevariti ne mozete. Allah nece promijeniti nase stanje dok ga mi ne promijenimo. Ako se Allaha sjetite samo kad ste u nevolji, onda ste zaista u nevolji! Allah vam salje opomenu, zar ne vidite!? Zar se opametiti necete ?!!
Jedna od poruka džumanske hutbe.
“Eto, tako Gospodar tvoj kažnjava kad kažnjava sela i gradove koji su nasilje činili. Kažnjavanje Njegovo zaista je bolno i strašno.” (Hud, 102)