Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj tihic s. je NEPRIJATELJ BiH odgovorna osoba za krizu , politicku i ekonomsku, on je sve zablokirao izdajnik , profiter, lopov, srbijanski lobista, smako Lukaca, smako ministra bezbijednosti, namijestio Jurisicu, srusio tuzbu protiv srbije i crne g. srusio investicije 7 mijlijardi ,50 000 radnika uskratio za posao, zajedno sa covicem d. drzi Mostar u blokadi, kod dodika m. izjavio da rs niko nemoze ukinuti te mu pri tome i dalje POKUSAVA\" pomoci na samom pocetku rata izdao te uskratio odbranu Bosanskog Broda i svih okolnih gradova i mjesta ! Ima toga jos mnogo, mnogo , sve sama izdaja i kukavicluk Znamo da je u SDA uvijek bilo vise struja i dobrih i losih tako je i danas,neki moraju da budu u blizini GARGAMELA da bi znali kakvu kasu sprema strumpfovima. SDA ima i novi slogan \'OD PATRIOTIZMA DO IZDAJE\" u rijeci izdaja svakako je prepoznato dijelo sulejmana tihica.
@BiH-jedina Argumente ??? Koliko vidim ti mislis da 1876.god u BiH nije bilo Srba ni Hrvata !!! Vjerujem da se da se zezas, ovakva glupost ne zasluzuje komentar
Mogu kako hoce ali znam dokle ce.
Nelaprdajte škutori i cete dajte argumente. Safvet Bašagić Poezija napisana 1891 god. Znas Bosnjace, nije davno bilo, Sveg\' mi sv\'jeta nema petnaest ljeta, Kad u nasoj Bosni ponositoj, I junackoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrata, Nije bilo Srba ni Hrvata. A danas se kroz svoje hire, Oba stranca ko u svome sire.
Dosta vise od Evrope novih ucjena . Da smo pametni nebi ni isli u Evropu.Niko se njome nehvali samo kukaju osim Engleske ,NJemacke i Francuske. Ove velike evropske sile hoce samo da osvoje kontinent Evrope bez rata. Uostalom bolje se zivi u svim vanevropskim zemljama.Evropski politicari su dokazali da su gori od BiH politicara .Dok se nepromjene ovi ev.politicari BiH netreba konkurisati za Evropu.Sve dolaze gori od gorih.
Joj, Gavro, ubih se od zavisti. Tita mi!
Pipo ti si kralj,kandiduj se za predsjednika federacije
Jadno i bjedno dok se muslimani pale na ovakve bolesnike kao ovaj pipo nema im napredka u svakom pogledu. A Srbiji i Rep Srpskoj mozete samo da zavidite kao sto zavidite i Hrvatima i u HB i U Hrvatskoj.
Daj brate vise taj popis pa da vec jednom legalizujemo taj genocid! Koje ste vi budale, vi talibani
Pipo, uhvatis me za stecak:)))
Oprostite da li je neko vidjeo Pipu? Jutros nam je pobjegao sa odjela a nije primio terapiju. Molio bih sve koji naseg dragog pacijenta vide da nam se pod hitno obrate. Hvala na saradnji i sve najbolje. Pipin lijecnik
Pazite dobro nacisti srbi NA SVAK MOGUC NACIN POKUSAVAJU UZURPIRAT historij stecaka!POD HITNO Bosnohercegovci TREBAJU reagovat i DAT do ZNANJA da su STECCI IDENTITET Bosne PONOSNE Bosnjaka NASIH pradjedova!!!NE SPAVAJ ti koji volos svoju Bosnu i Hercegovinu! PITANJE o STECCIMA treba pod HITNO razjasnit i i dat MJESTO dje im je TJ BOSANCIMA I HERECEGOVCIMA AL prije sveg BOSANAC=BOSNJAK=BOGOMIL! Nacisti srbi gledaju ukrast stecke ZATO sto je krst po steccima pa naravno da ima jer su bili kristijani i imali svoju BOSANSKU CRKVU koja je bila samostalna!tc tc tc t!!!Jos ovo nacisti srbi su UZURPIARALI Bosanska imena i prisvojili ih sebi da bi nam danas prali mozak o identitetu Bosanac Bosnjak Bogumil.NAPRAVIT spisak svih imena Bosanskog porijekla i BOSANCICU napokon stavit gdje joj je MJESTO!!!U historiji Bosne i Hercegovine!NECE nam UKRAJINSKI KAMENJAR krast identitet!Bosancica ce postat dio Historije BiH-e gdje joj je i mjesto!DOSTA KRADJE BiH-e!BiH4EVER!
Kako bi se komšić klošar izjasnio na tom popisu,koje je on nacionalnosti-možda uvede neku novu-KLOŠAR!
Ne cekat od Tihica da ti kaze sta ces radit vec SAM odluci o svojoj sudbini!NEPRAVDA,ETNICKA CISCCENJA-GENOCID-KONCENTRACIONALNI LOGORI-SISTEMATSKA SILOVANJA CIVILA od kojih mnogorbojna djeca-PRDAVANJE UNUTRASNJIH ORGANA BOSNJACKIH ZRTAVA po cijelom svijetu itd! MATERIJALA ima pa PODSJETI i TI UCJENJUJ \"DEMOKRATSKU EU-u\" koja te kje dala na tanjiru klanja nacistickim krvolocnim srbskim hordama ubica! BiH4EVER!
Trebali su Bosnohercegovci dat svoje protivljenje ukidanja viza srbiji zbog ratnog zlocinca mladica kojeg licno cuvaju tadis i jeremic!Vise stotina hiljada Bosanaca je trebalo bit na ULICE na dan odluke UKIDANJA viza nacistickoj srbiji a ne MAMAC je bijo da se Bosnjaci usute i uspavaju sve dok ne bude REGULISANO ukidanje viza EU-e nacistickoj srbiji! JOS nije kasno!TUZITE srbiju i TRAZITE odgovore STO JE UKINULA ViZE nacistickoj srbiji a nas GAZI-IGNORISE-UCJENJUJE-PODCJENJUJE-OMALOZAVA-PLJUJE! HEJ DEMOKRATI PROBUDITE SE i IZADJITE NA ULICE,JOS poar MJESECI i BIH6a ce bit UNISTENA a TI SAMO SPAVAJ i NE TUZI! BiH4EVER!