Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo placenika koji za 50 hiljada mjesecno ovako s vremena na vrijeme izjavi kako voli BiH i tako to, odjebi majmune i navijaj za nekog drugog, BiH je svetinja samo za iskrene navijace!!
naslov: i nacisti uz Bosnu i Hercegovinu. :D
jesu vam komentari dosadni, covjek ima takav poao gde se placa dobro- nije svako sposoban za tu poziciju. a ni jedini u evropi.. sta vam je to samo u glavi..
TO OVAJ SERONJA,NACISTIČKI POTOMAK IZRAŽAVA ZAHVALNOST MOŠNJACIMA ZA VJERNO SLUŽENJE I PODREPAŠTVO U PRVOM I DRUGOM SVJETSKOM RATU.
naravno da ce navijati za BiH jer i on i zena na konto BiH uzivaju kao lordovi tako sto malo palamudi i dobija hiljadama eura za to palamudjenje po zemlji zvanoj BiH..
klix mi obrisao komentar gdje sam napisao da je covjek prodavac magle :D
Haha ali zato nema čkapi barem mjesec dana!
nisi Argentinu pokrao koliko BiH,zato je i više voliš
Jao slike... Onaj sal ga obavio kao omca oko vrata! :D
inzko napiso knjigu , svjetski bestseller "kako se uvuć u pakaš"...
...naravno...i ja bih navijao za rusiju i kinu i madagaskar protiv bosne da mi oni placaju 40 000 maraka svaki mjesec
Prodavac magle. Najbolje djelo koje je uradio za nas narod je stavljanje sala oko vrata. Eto koliko je puno uradio za nas.
I JA CU NAVIJATI ZA AUSTRIJU DA ZIVIM TAMO I DA MI JE PLACA VECA NEGO PLACA BRITANSKE KRALJICE!
INZKO, ODLAZI!
ŠTO, NEKA GA....NI DRUGI KOJI DOĐE NEĆE NIŠTA RADITI
OHR, ODLAZI! Je li ova bolja? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
PONOVO LAZE :)