Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA ŠTA DRUGO OČEKIVATI OD ČETNIKA, OSIM DA KRADU, PALE I UBIIJAJU SLABIJE OD SEBE??!! ČETNICI, TAKOZVANI \"SRBI\" SU JEDNA GAMMAD OD \"NARODA\", A ZNAMO DA GAMMAD TREBA ISTRIJEBITI!!! NAJBOLJI PRIMJER GAMMADI JE OVAJ NICK \"HERCEGOVAC\" SA NEBULOZNO-FAŠISTIIČKIM KOMENTAROM: \"KOLKO TZV. \"SRBA\" TAMO, TOLIKO MI POBIIJEMO HRVATA VAMO\"!!!! PA VIDITE LI LJUDI KOJI JE TO FAŠIISTA??!!! SMEĆE JEDNO SMRDLJIIVO OD \"NARODA\", TAKOZVANI \"SRBI\", NESTAĆETE SA LICA PLANETE ZEMLJE, I TO JOŠ AKOBOGDA OVE NOVE 2009. GODINE!!!
A zaboravili su za crkvu i spomenkosturnicu u Prebilovcima sto su je digli u vazduh! Ljude koje su pobacali u jame za vrijeme drugog svjeckog rata su digli u vazduh i mrtvi su im smetali! Koliko srba u hercegbosni toliko hrvata u republici srpskoj pa izvolite bratio!
@rs-4.... Pa jehbo vas caca lopovski, a OTKUD vama \"pola SaarajVa\" kad se zna da je PRVA srpska pravoslavna crkva otvorena u SaarajVu 1922 g. A i sve sto imate, \"dobili\" ste od nas, ali vama je malo i citav svijet.
Usput vratite pola teritorije BiH koju ste oteli pljackom i klanjem.Yebo vas Holbruk koji napravi primirje kad ste vec biili popusili.Kad se vrati sve oteto ostali bi dakle isusovci-ortodoksi bez icega i mogli bi komotno gole guzice preko drine.Ko zna plivati neka prepliva a ko nezna neka ide u tri pizde materine da nam ne smrdi i ne zagadjuje jedinu nasu.
@RS-4-Ever Ma ja, sve je vaše... Sa takvom logikom ste 92\' krenuli tamaniti nedužan narod. Takvo razmišljanje vas samo vodi u propast...
Usput neka krimo-karolici vrate SPC ogromne posjede u RSKrajini i mnoge crkve.srbima desetine hiljada kuca stanova zemljista..............mogao bi nabrajati jos mnogo toga ali eto dosta je. Sto se tice Muhamedanaca neka vrate imovinu SPC koja lezi na maltene pola Sarajeva(zemljiste)gde je podignuto mnostvo zgrada a najpoznatije je Holidej In Parlament ..........ih koce sve pobrojati od 1945g do danas sta je oteto a Muhamedanci na celu s Cericem ni da cuje da se vrai oteto SPC. Ostali bi dakle Muhamedanci bez pola Sarajeva koje im pokloni Klinton yebo mater svoju satanisticku i zlocinacku
Usput izbacite i Ekonomski Fakultet iz zgrade u kojoj je u Sarajevu, jer je to vlasnistvo SPC i bila je Bogoslovija dok je nisu nacionalizovali !
cordas je vodeci dodikov guzelizac iz katolickog naroda u bih. cordasu bi urucio medalju karadzordzevica za sve ono lizanje dodikovih mooda u zadnjih tri godine.