Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beslaga dosta je bilo. Idi uzivaj u zivotu sto ti je ostalo...
Hebo tebe beslaga.Bez starca nema udarca.Vaš Bešlaga.
Beslagic je jasno i otvoreno rekao : Boli me k*rac, neka je rat!" I onda napravio spektakularnu rostiljadu srpskih jna agresora i terorista u koloni. Legenda 👍
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pošteno.Pošten čovjek.Ovo nikad nebi uradili oni iz SDA.Oni bi i jedno i drugo-primali ogromne plate a putovali po svjetu kao bisera turkovic-a uređenog posla za koji su placeni-0 bodova.Pozitivan primjer.Svaka cast.Ovo je neshvatljivo sda kriminalnom i nelogicnom umu...on bi i jare i pare-a i jare i pare-od naroda i preko grbače naroda....
I to janje što bi žderali-gledali bi da im ga narod donese na svojim leđima i servira...a na gostbu bi dosla bisera sa sluzbenim autom....nema ovde drzave...ni u miligramima...ovo je privatna prcija...a narod pristao da bude porobljen od strane robovlasnika....probudi se bosnjo...dok te starost nije-vjecno uspavala.
Šefik dzaferovic nije samo da nebi dobrovoljno odstupio...nego kad bi ga neko savjetovao da dobrovoljno odstupi...on nije da nebi pristao-on bi se i potukao s njim...rijecima ali i sakama ako su kamere ugasene.Po ovim sitnim stvarima se moze kvalitet politicara.Dzaferovic na apratima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jebi se komunjaro matora,odradio si za Silju i Kuku poso i ko fol sad ides da se odmaras ,sretno to bilo matori kretenu.
da nisi malo prikasnio , terbo bi tražit đe. ćeš se ukopati
Putuj ti na onaj svi jet bolje bi ti bilo pr donja starjj
halid genjac na aparatima
Ri jedino na Ahiret moues otputovati
Druze ti si odavno trebao biti u penziji
Oticći do neuma i prčnja.. pa polako na vječni počinjak
najduze sto moze ie do neuma kasnie odma enterpol
Nasa stranka je najveće zlo za Bošnjake
Je li ovo onaj Beslaga sto je 1992. slao policiju da hapsi clanove Patriotske lige?
Ja ba, napustio svojevoljno. Preslazu se kockice, Beslaga je posluzio svrsi, da privuce glasove, i sad adio...
oooo
KONAČNO čovječe pa imaš 80 godina ostavi neka mlađi šta rade.
8 banki a jos bi i hodo po svijetu,,pa i sidran bi ziogu ali nece ON
Gdje si prispio sa 80 godina