Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon da neko javno pojasni jednu od glavnih uloga ambasada!
Zivaljevicu pratimo te...-:))) hahaha...ustvari Zivaljevic je otvoreni obavjestajac cak to i ne krije...gori su KOS-ovci u nasim redovima...
Kakva nam sve prikrivena bjelosvjetska mraka ordinira po Bosni ovaj je mala maca za njih.
Mudar i pametan covjek ...
Najveća operacija BIA-e je insceniranje napada na Vučića u Srebrenici. Sposobni kakvi jesu, i to su usrali ....
Sigurno je poslat sa velikom namjerom zvanicnog Beograda i sada je do domacih strucnjaka iste struke da rade svoj nimalo lagan posao u skladu sa tim potezom Beograda. Prije svega treba se znati da je doticni ambasador kao bivši direktor BIA-e bio na tom mjesto kao extra inteligentan i jako sposoban bezbjednjak i da se na tu poziciju uvijek biraju najbolji u struci. U svakom slucaju bit' ce vrlo interesantno imati jednog tako sposobnog amabasadora/bezbjednjaka u Sarajevu.
Pokažite mu popis branitelja, kad vidi koliko ih ima, poslaće izvješće u Srbiju da za vanredno stanje. Kaže milioni branitelja spremni i zaslužni, ima ih toliko da ih vlast lemači po ulici. Baš dobro što je on ambasador.