Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
braco v.l.a.si , imamo mi i te kako sposobne ljude , to ste u ratu osjetili na vlastitoj kozi, naravno da je prezivjelo i ovo malo nasih g.o.v.a.n.a poput tihica , ali sve ih je manje . sad smo svi sefer i znamo sa kakvom bargom imamo posla , vi mozete gdje hocete ili bolje reci gdje vas ko primi (ko to hoce da ima posla sa sumskim zaostalim stanovnistom , ka vam je genocidni pemijer satorski pjevac) ALI ZEMLJU BOSNE I HECEGOVINE MOZETE ODNIJETI SAMO ONOLIKO , KOLIKO VAMM SE ZALIJEPI NA OPANCIMA , to dobro zapamtite i prenosite djeci i unucima
free, independant state since 2008! F*** you serbian b a s t a r d s! Dear Bosnians, get rid of Serbs (european plague!) very soon as we did!
ko je poceo ratne zlocine i genocid u Vukovaru i zavrsio u Srebrenici??????? bolesni ideoloski nacionalni fassticki sistematski rasizam je SRBSKI NACIONALNi IDENTITET!!!!! BiH4EVER!
Vuce, Vuce. Haj ti pusti Bosnu i Hercegovinu na miru i cisti svoje dvoriste.
@lepi a da ti lepi nisi malo prehladjen i imas temperaturu? U Jagomiru vjerovatno imaju lijek za tebe!!!
Jeramaic se susrete sa svima clanovima Predsjednistva BiH osim sa Silajdzicevim potrkalom Komsicem.Ala mu ga Silajdzic suknu.
Mislim da srbijanci stvaraju rezervnu srbiju u RS-u kad se njihova zemlja raspadne. Ali nemam nis protiv, i mi bi vjerovatno pravili njima probleme da imamo sposobne ljude. A koga mi imamo ceru, tihija,zlaju i njihove sitne prirepke iz malih liberalno-porodicnih stranki :)))))) Spustimo se na zemlju, srbija je tvrd orah za nas. Mi samo imamo ili demagoge i ulizice ili bas totalno nepismene ljude.
molicete vi nas da se odcjepimo, ali sad mi vise necemo da se odcjepljujemo, hocemo cijelu bosnu :)
Imate drzavu, ali u kojoj se mrzite, pazi samo sta pises o Srbima o hoces da zivis zajedno sa njima... fakat je da ono sto smatrate drzavom je samo na 23% teritorije, a i Srbi i Hrvati gledaju samo kako ce iz nje da nestanu... izmedju ostalog i zbog stavova koje iznosite na ovom portalu svakodnevno. Ukoliko se ne upristojite, mozete da imate drzavu, ali samo u 3 velika grada koje danas drzite... Srbija ce zastiti svoje interese u Bosni, svoj narod, i to sto pricas da vas svakim danom ima sve vise, i to je jos jedan motiv da se ne pravi cvrsca drzava u kojoj ce te svojoj vecinom da dominirate.
@lepi, sramotis muslimane covjece
drago mi je da si uprkos mojem pravopisu skontao da ti se seeerem u cefine . sto bi bili konstruktivni??? imamo priznatu drzavu u kojoj smo vecina, a ta vecina raste iz dana u dan, dok vas pobi bijela kuga. a sto se tice srbije i sile, sto ne pokazaste tu silu sa ruskom bracom kad vam otese kolevku kosovo, ili ste tek zadnjih par mjeseci postali sila. ne brukajte se mamu vam genocidnu , vi ste svjetu ppkazali sta znate i sta sta se desava kad imate vlast u rukama , placate a i placat ce te za to ceh jos 30 godina
Srbija ce na putu ka EU, morati da rijesava otvorena pitanja sa susjednim drzavama. Kad-tad ce se morati odreci politike koja ugrozava bilateralne odnose sa BiH i mislim da ce kad tad morati poruciti celnim ljudima RS-a da svoju buducnost stvaraju unutar BiH. To ce jos potrajati, ali kao i Hrvatska, Srbija ce u buducnosti morati da razgovara iskljucivo sa drzavnim institucijama u Sarajevu. Zasad je RS jos uvijek potreban za neku buducu trgovinu s EU, koja ce Srbiji ubrzati put u EU. To je realnost.
@lepi, sere se gde je za to mesto, a ne na netu! Nemocan si, to ti se vidi po recniku, dodjes ovde da se malo izivis... nije tebi lako. Da je Srbija glavna u ovim pregovorima to je postalo svima jasno, i umesto da budete konstruktivni vi pisete ovde gluposti.
a da evo da se javno i rusiji i srbiji poserem u cefine hahahahahahaha kazni te me , ipak je vas i rusa dvesta milona hahahaha mamu vam V>L>A>S>K>U, zivjer ce te pod muslimankom cizmom u bih dok ste zivi
evo i ja sma za to danam ovo kpile pkmogne da napravimo funkcionalnu drzavu , bez sumnje on to zna ,kad vidim kako kosovo funkcionise mnogo im zavidim hahaha jarimicu prenisi to znanje i na bih