Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Bosanci" umjesto što drkate k pred parlamentom napravite radnu akciju pa pomozite ovom momku ,naprotiv vi njemu i ljudima sa sličnom sudbinom turate prst u oko sa transparentima "we lowe rs" i sličnim iidiotarijama iz nevladine kuhinje !
dirnula me prica ovog momka, posebno zato sto svi teze tome da pobjegnu iz svojih sela i gradica u vece gradove i drzave, dok on tezi da se vrati.. danas su takvi rijetkost...
Brate,sretno sa izgradnjom !!
Ovi Grbavci su bili važno utočište za muslimansku vojsku u ratu i imali su velike planove za osvajanje grada Zvornika, samo su se malo zeznuli i brzo su izgubili ovo mjesto sad samo mogu plakati ali ono je dio nove srpske države. Imaće svu pomoć od opštine ali samo pod uslovom da prihvate realnost.
Znas ova kugla zemaljska je dovoljno prostrana za sve i svi mogu zivjeti bez problema da nije poremecenih umova kao sto si ti. A vjeruj mi svi cemo mi vrlo brzo pode zemlju, PUNOOOOO BRZE NEGO STO BILO K'O OD NAS PLANIRA, i tad ti uopste nece biti bitno u KOJOJ SI I CIJOJ SI ZEMLJI, zemlja k'o zemlja!!!!
Ma i gore ćete vi provoditi svoje bolesne terorističke akcije, kako se ono nekad govorilo, ništa nas nesmije iznenaditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Belmire................SMRT nakaradnoj izdrkotini RS I svima koji misle da ta izdrkotina treba postojati.
Pa gdje si ti Omere, već sam se bila zabrinula za tebe? A ovom momku gore svaka čast.
Kako Ana možeš reć svaka čast, kad su paščad koja su stvarala nakaradnu izdrkotinu RS protjerala Belmirovu porodicu i srušila mu kuću....................SMRT nakaradnoj izdrkotini RS I svima koji misle da ta izdrkotina treba postojati.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)