Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar postoji SBIH vise? Zar ih nije stid da se pojavljuju nakon onog sto je njihov Jerlagic ucinio Elektroprivredi. Sve neki "strucnjaci".
hoce evrpa da u bosnu more cigo bidant precjednik pa nemre to mismo razvijena skolovata drzava nek njima cigo bide precjednik
Presuda Sejdic-Finci je samo mazanje ociju za stvaranje treceg entiteta i pokusaja sprovedbe dogovora SDA-HDZ!!
Neka zovnu Harisa Silajdzica i neka on rijesi problem, ja vjerujem da on to moze, uz odredjenu nadoknadu svakako...
hoce li se ova zabih konacno vise ugasiti? samo gluposti slusamo i citamo s njihove strane
HDZ i SDA vec 20 godina koriste raznorazne spletke,mucke kako bi nacionalizam doveli na scenu,ovaj put je to bio Sejdic-Finci.Sve dok ih ne iskorijenimo u potpunosti,oni ce se drzati i boriti,pokusavati unistiti ovu drzavu.
Ja naprosto uzivam u sporazumima SDA-HDZ koje pokusavaju podvaliti pod krinkom "rjesenje Sjedica i Fincija"....hahahah pa to samo u ovoj drzavi ima da nesto trideseto upakuju u nesto pedeseto. Dosta je bilo podjela bagro nacionalisticka !
Kod nas se od svega pravi problem i očekujemo i nadamo se nekom dobru, a ne poštujemo osnovna ljudska prava, diskriminacija na svakom nivou i u svakoj pori društva, nalazimo se ispod crte ekstremnog siromašta i ekonomskog razvoja! Ovo pitanje se moglo, da se htjelo rješiti još prije godinu dana kada je to predloženo sporazumom.
KAKO JE PO OKUPACIJI NAŠE ILIRIJE RIM KREIRAO "SRBE" "HRVATE" "BOSNU" i "BOŠNJAKE": Srbi (lat. servi, serbi - rob, slugan) Hrvati (lat. cretino, iskv. croatino - budalina, kreten) Bosna (lat. bos+nae - volčine, govedine). Tri od tri ne može biti koincidencija, zar ne? Dodate li tome i četvrtog dokazanog neprijatelja, vidjećete šta i oni misle o "svojim" Bošnjacima: tur. bosh+nyak - beskućnik, fukara; izv. tur. bos+nya - ničija zemlja (pravni status kolonije, lat. terra nullius). ** NAPOMENA: portal "KLIX" (nikakva "misterija" već obična igra riječi: C(hato)LICS ) koji moderira fanatična katolička mladež (pa u misiji "civiliziranja glupih Bosanaca" mnogi naprave desetine hiljada postova - istinski fanatizam!) cenzurira URL adrese portala Kraljevske Porodice. ISTINA JE SAMO JEDNA ! LONG LIVE THE KING ! www.kraljevskaporodica.ba
Sta su se svi sad tek probudili sa cinjenicomda se ne ide u pravi smijer?!