Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi smo mi nacionalna manjina. Evo šta nam spremaju naše vlasti: http://www.newsarea.com.ba/newsarea_vijest+M5d88a31c849.html
Grad Sarajevo pomaže pojedinačno udruženjima Roma, Slovenaca, Čeha i sl., te su tako, kao i svake godine, finansirani projekti iz oblasti obrazovanja, kulture i karitativnih djelatnosti, te podijeljeni novogodišnji paketići djeci romske populacije.
Nacionalne manjine svakako zavrjeđuju pažnju svih nas! Bravo, to pokazuje kolika ste veličina od čovjeka, a danas je najteže biti čovjek i rejtko se sreću pravi ljudi!
Grad Sarajevo je predložio amandmane iako ne zna koji će biti rezultat, da su ti amandmani upravo na tragu zakona o lokalnoj upravi i samoupravi i Statuta Grada Sarajeva u kojem su tačno definirane nadležnosti i obaveze viših nivoa vlasti prema općinama i gradu.
Grad Sarajevo je finansirao i niz projekata i aktivnosti poput: narodnih kuhinja, vjerskih zajednica i crkava, 6. milijarditog stanovnika Adnana Mevića, projekat instaliranja video nadzora na katedrali „Srce Isusova” i pravoslavnoj crkvi „Sveto preobraženje”, Fond KS za izgradnju i očuvanje grobalja šehida i poginulih boraca, ljetovanje djece Dječijeg doma „Bjelave”, projekte Centra „Vladimir Nazor”, 11 međunarodnih tradicionalnih kulturnih manifestacija i 17 sportskih događaja, projekat Ars Aevi, 6. sarajevski polumaraton, projekat postavljanja ledene plohe u Zetri, aktivnosti na Olimpijskom bazenu Otoka, sklonište za napuštene i izgubljene životinje u Prači, otvaranje prvog Aarhus centra u našoj zemlji koji se bavi ekologijom, stipendiranje učenika osnovnih i srednjih škola i studenata i mnoge druge.
Najbolji gradonačelnik do sada, podrazavam i komplimenti za svaki njegov potez! Gospodin!