Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
(Svaka) Slika govori više od hiljadu / tisuću riječi….:-)
Kako uposlenik MUP-a moze biti u politici ??? Pa to nema nigdje na dunjaluku! Zakon o unutrasnjim poslovima i zakon o policijskim sluzbenicima sadrzi jasne stavove u kojima se precizira nespojivost politike i policije i da onaj sluzbenik koji dobije politicku poziciju MORA dobiti otkaz! La havle we la kuvete illa billahi !
Ma džaba vam..Možete vi raditi po 24h 365 dana u godini i opet nećete ništa napraviti tj.promjeniti....
e hoce sigurno
"_Gutić je naveo kako se moraju sačuvati privredni subjekti koji trenutno rade, a treba zatvoriti one koji nemaju perspektivu i koji su uništeni." A ČUDNA SU TI RAZMIŠLJANJA. SVE ĆETE VI UNIŠTITI. I ONO ŠTO IMA I NEMA PERSPEKTIVU.
Teško svima u TK sa tobom i onim impotentnim mafijašem...
Znači, Kukić preuzima vlast u TK. Nek vam je svevišnji na pomoći.
joj begi begi ....
more begaj bego :)
novi i kokuz , motivisan dok mu vrat ne odeblja , a onda "po zakonu" , sve imam po " zakonu" ??????
Dovoljno mu je vidjeti facu i čovjeku je sve jasno. Ovakvi volovi ili bravčad (ovnovi) nas vode 25. godina u tamu, ponor i bezdan.
...nemoj ih preopteretit, lipsaće...
na*** smo!!!
daj broj dilera
Normalno da će raditi, funkcije nisu više sigurne. Treba za što manje vremena nakupiti što više.