Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, ali svi nama je jasno da od ovoga nece biti ništa.
Dan kad je Titova zloglasna mladost,ubila tuzlansku mladost,na dan mladosti
Kako mi unaprijed znamo da nema ništa kad nama nešto treba, a kad njima nešto treba prijete, ucjenjuju i mi popuštamo a države nikad manje, samo blokada ako treba svega i svačega! NEMA POPUŠTANJA!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta Željko Komšić radi sve ove godine? Jel on za ovih 20 godina predsjednika mogao podnijeti inicijativu ili on služi za prepucavanje sa Ćovićem i to mu je sva funkcija
Željko će podržati ovo 100%. A Denis izgleda ne poštuje dogovor? Dogovor je da sve što Bošnjaci žele ostavi po strani jer se oko toga ne može dogovoriti, a sve što žele ovi drugi treba izglasati jer oko toga ima dogovora.? Ako sam dobro razumio do sada?
Mladost, gospodo, ubijate upravo vi. Jer zaposljavate preko stele svoju rodbinu i poslusnike i uhljebe, a omladina ode trbuhom za kruhom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo nije prvi puta da Becirovic nesto predlaze sto nikada ne moze proci. Gluposti.Trosenje vremena,bavi se necim sto ima nade da ova drzava krene naprijed.
To je trebalo davno napraviti a ne poslije tideset godina, na inicijativu Becirovica zato sto je iz Tuzle. Bilo bi bolje da se angaziralo da se zlocinci odgovorni za taj zlocin kazne i napravit sve da odgovaraju. A sto se tice dana zalosti, cijelu BiH bi trebalo zavit u crno i svaki dan da je dan zalosti pored svih (masovnih) zlocina sto su se za rata dogadjali. Ali ne poslije 30 i vise godina; otkacite vise od rata i guranja nas stalno nazad!
Jel on fakat misli da ce Srbi pristat na to! Naravno da je normalna inicijativa, al da bog da...
Prihvatili ili ne taj dan je u našim srcima i srcima svih antifašista bez ob
Hoće, hoće, ne samo u RS-u nego i u Srbiji, kažu da se revanširaju za nedavni napad u Srbiji kada su naši isti dan otišli tamo na ulizivanje, Krajinu pomnožili sa 0.
Svaki dan nam je dan žalosti, ali mislim da 21. Juli treba da bude simbol za sva stradanja, pa i ovo u Tuzli
11. Juli
Ma nek bude 22
Ovo je potez za raju. Nema od toga ništa. Ova zemlja bi u godini mogla imati 100nak dana žalosti. Nije realno 30 godina od rata.
Za 4 godine opsade i 11 541 ubijeno ljudsko biće u Sarajevu SVAKI dan je Dan žalosti, a svaki grad u BiH ima svojih 365 dana žalosti i svoje ubijene. Denise, ti si predsjedavajući SVIH građana BiH, a ne samo Tuzle.
Hoće komunjara da reanimira 25. maj. 11. juli komunjaro.
Idiot ostaje idiot ma koje vjere i nacije bio. Vidi ti se IQ iz aviona , visi ti je broj cipela.
kad bi se svi dogadzaji obiljezavali imali bi citavu godinu zalosti
A joj pa neko se sjeti poslije trideset godina e tugo od države i ko vlada njom sad se tek sjetili poslije ovoliko vremena a čitavo vrijeme u vladi .nemojte se bar sramotit takvim izjavama .
Jeftin politicki poen, cisti populizam. I Rumeni zna da nece biti podrzan.
TAKO SRBIJA ŠTITI ZLOČINCE POPUT OVOG
cista demagogija. hajde radite stvari oko kojih ima koliko toliko sanse da se dogovorite pa da vidimo neke koristi od vas
Tuzlaci su u proslosti zamjerali sarajevskom SDP-u obiljezavanje 25.maja uz muziku i vatromet ispred lokalnog kafica "Tito ",a kao podsjecanje na Dan mladosti.Sarajevo obiljezava Markale na 2 datuma,pogibije neduznih stanovnika u naseljima i na ulicama,u redu za vodu,dok cekaju hljeb ,od snajpera,itd. Datumi i bolna podsjecanja u toku cijele kalendarske godine su dani zalosti,(ne)ozvaniceni .Samo podsjecam.