Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! Pravi potez!
Samo naprijed do vasione sa svjetskom naucnom silom
Moj Bćiroviću šta si se skupio ko dijete na tuti
hahah, pa samo malo. zar denis becirevic nije zaduzen da u parlamentu prica o samanjenu zastupnickih pausala. a nee on je sad u vlasti sad a ne opozicija, sad on ide na viseddevne dogovore i velikim dnevnicama i potrošnjom drzavnih para, koja ce na kraju rezultirati zaljuckom, da TREBA nesto raditi. hahaha. denise brzo ces ti out, kao i sve komunnjare iz sdp-a
JOS ako ovo ne uspije, nema nam spasa. Moramo dati sve od sebe da ova \"saradnja\", kao i mnoge drue ne ostane mrtvo slovo na papiru.