Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjedavajući Doma naroda Ognjen Tadić i Predstavničkog doma Denis Bećirović, zajedno sa zamjenicima predsjedavajućeg Doma naroda Sulejmanom Tihićem odnosno Predstavničkog doma Miloradom Živkovićem i Božom Ljubićem još jednom su čestitali Republici Hrvatskoj ulazak u Evropsku uniju poželivši joj da u ovoj velikoj porodici uspješno ostvaruje svoje ciljeve ali i da kao njena članica podupire euroatlantski put zemalja jugoistočne Evrope. Kad vidim ime Tihic Sulejmana,odmah mi bude lose,pa kako ga vise nije stid,sto se ovaj covjek ne povuce zajedn osa svojim lopovima,vidi da je svima dosta da su svi skontali da su upropastili ovu zemlju i on ne odustaje,odnosno oni ne odustaju..
Denise svaka cast,vidi se koliko vrijedno radis,zajedno sa ljudima iz svoje partije ces sigurno promjeniti ovo stanje u nasoj zemlji..
SDP jedino moze odvesti BiH u EU...
DF*
Vanjska politika Bosne i Hercegovine prema međunarodnim partnerima zasniva se na otvorenosti i ravnopravnosti, uzajamnom poštivanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta, principu miroljubive saradnje, uz uvažavanje obostranih interesa.