Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije nemoguca misija s obzirom da bh airlines ima citav jedan avion...
I to onaj sa prepelerima...
, vrlo brzo zrakoplovne vlasti su se uvjerile da je sve i više nego u redu tako da je naš koeficijent iznad evropskog prosjeka" pa imal igdje da nismo genijalci i iznad prosjeka u pm?! da nas bacis na antartik neko bi rekao ili napisao da bolje ribu znamo lovit od pingvina...jo sto ne mogu nase..
Nije nemoguca misija a bogami nije ni tako moguca, Samo nekolicina uspije i to uz ogromnu srecu. A za ostale je samo san.
Vrlo cesto o ovom poslu mozemo ponesto procitati na klixu, sto pozdravljam, jer to je jedan motivacioni faktor za mlade. Samo meni ovi tekstovi ne djeluju bas motivirajuce. Da sam sad klinac i da se lozim na avijaciju, ovo procitano bi me pokolebalo. Posebno ovo oko zaposlenja u stranoj kompaniji, jer na nasa dva civilna avion tesko da ce se neki mladi pilot zaposliti u dogledno vrijeme.
joj jos ga nisam nikad primila od pilota
Znas kako Semsa, piloti su poznati kao jebbaci stjuardesa, tako da su ti sane vrlo male da ga ikad i primis.
Pogotovo malezijskog nekog. San snova.
Suti bolan mogao bi i ti uskoro bez posla ostati.
Dobra ova zadnja slika