Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hehe, bosanski jezik se pominje od vajkada a ti si Srbin otkad su Srbijanci skontali da mogu iskoristiti bosanske pravoslavce. Al nebitno sad.
Nacionalnost: BOŠNJAK Jezik: BOŠNJAČKI Vera: ISLAM Želim i ja da dam doprinos nacionalnom buđenju Bošnjaka u 21. veku. Znači ako su vas učili ceo život da ste Muslimani ni za živu glavu to ne pominjite. To je laž. Mi smo svi BOŠNJACI od 1993. godine. Tako je rešeno! A ako ste ceo život pričali srpsko-hrvatski nema veze, morate reći da je to Bošnjački jezik. UPAMTITE: Nacionalnost: BOŠNJAK Jezik: BOŠNJAČKI Ako ipak pogrešite pa se greškom izjasnite kao Musliman ili Bosanac ne brinite, popisivač će vas ispraviti u u popisni list ubeležiti PRAVI PODATAK. A vase ime ce zabeleziti u blokče za naciionalne izdajnike. Vjera: ISLAM