Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...dok pučanstvo ne postane \"bundžija\" gazaće vas kako stignu...
slag\'o mali da je učiteljica rekla, ne bi li mu stari dao petaka a on trk pa jedan BigMac :D
roditelji se bune radi irelevantnih stvari. djeca bi trebala u školi naučiti, između ostalog, i kako se treba ponašati u restoranu, pa i u onom tipa McDo. osim toga, sad je puno dati pet maraka jednokratno za užinu, a nije puno davati stotine maraka za loše školske udžbenike?
ne bi bilo loše da roditelji provjere da li djeca govore istinu.
Isti je slucaj bio u sarajevskoj skoli Mesa Selimovic, drugi razredi, prosle skolske godine
Tako je nama jedna profesorica na prvoj godini, kad je pricala o Engleskoj lijepo rekla: \"Sad, na zimskom raspustu imate zadatak da otputujete u London, zatim malo posjetite Stonehedge i td... pa cemo lijepo razgovarati o tom u drugom semestru..\" Jel suvisno reci da niko nije otis\'o? :-D
@PAMETNICA, \'\'PAMETNICE\'\', progooglaj malo šta su masoni i kakav je to poredak, ako već nisi, a koliko vidim nisi informisana :)
Ovo je klasicno trovanje djece hranom!pogledajte na internetu od cega se prave i sta sve stavljaju u mekdonaldsove proizvode!Kako smo do sad zivjeli bez MC
ofucani portal
@Olo Dobra ti ova pedagogija, da dijete \"mine želja\", a potom -- zabrana! Svaka ti roditeljsko-vaspitna čast! A, kad dijete postne adikt, poslije one prve posjete, šta ćeš onda?
nek se djeca nakrkaju brze hrane, mesine s hormonima i morem aditiva, pa da bolje štrebaju o obećanoj zemlji americi, i prepisuju sve blentovluke onog ambasadora jenkija zvanog mjesec (moon)...
commi, je li tebe decko vodio u McD?:-)
marsss na burgerr, chlijzchickenburkeru...
fakat se nezna ko je jadniji, ti nastavnici, koji radi sitnog, privatnog interesa tjeraju djecu u McDonalds ili roditelji koji cmolje zbog pet maraka.Bijednici.
ocemo mi turske kaurme a ne mericki sendvica.
Vidi se da smo pali k..cu za usi. Mi smo uzimali petaka da se spusimo, a vidi na sta djeca sad bacaju pare...
Evo i njima nešto američko: McDonalds sucks :)