Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bakiru daruju zlatne plakete a on svom narodu koji protestuje ispred OHR-a donira grede za satore i tako rjesava njihove probleme.. ne znam na osnovu cega je on to zasluzio, mozda zato sto je drzavu doveo do prosjeckog stapa a narod u siromastvo za ovih 20.ak godina kako je sa svojom SDA na vlasti
Njemu Zlatna plaketa, a obecanje Izetbegovica i SDA jeste da cemo zlatnim kasikama jesti, a problem je u tome sto mnogi nemaju sta da jedu a ni scime da jedu!
ma nije ni bakir nista bolji od dodika
Sram da ga bude, narod gladan, raja bez posla, otima se, ubija, pljačka a on zlatne plakete uzima sa stilom!
Zlatni metak njemu treba dat!!
Za neupućene - ovo tzv. Bošnjačko Nacionalno Vijeće je u tehničkom mandatu i zbog opstrukcija srpskog režima novoizabrano Vijeće nije profunkcionisalo. U ovom Vijeću su sve SDA-ovi kadrovi (Esad Džudžević i regimenta) pa ne čudi što su Bakiru dodijelili zlatnu plaketu, a i Erdoganov pakšu ljube. Da su ljudi koje su Bošnjaci Sandžaka birali u ovom tijelu, ne bi se plakete dijelilo tako olahko.
i TAKO JE sULJO uGLJANIN, POSLIJE "PROGONA" I DENUNCIRANJA sANDŽKLIJA, VRATIO U SRBIJU POSLIJE "PROGONSTVA" KAO HEROJ UZ POČASNU PRATNJU MILICIJE OD BEOGRADA DO PAZARA. NARAVNO POLICIJA JE BILA MILOŠEVIĆEVA.
ovo je pravo,bošnjaci mogu biti i u Srbiji i u Hrvatskoj,ali Hrvati i Srbi nikako ne mogu biti u BiH.
Bakire alah te nagradio najbolji si muslimanski poliĆar Bejha. Bakirovo odnosno Alijino porijeklom je iz Beograda, stari su im se doselili 1864 u B. Šamac. U Beogradu su bili imućna porodica. Eto moji muslimani Bejha vidjete li vi ko je Vaš lider pomuhadenjeni Srbin iz Beograda.
Ku*ac njemu treba fino upakovati, umjesto te plakete. Samo se pitam, za šta li je Bože dobio?! 'zbog izuzetnog doprinosa u uspostavljanju i razvijanju saradnje i dobrih odnosu između Republike Srbije i Bosne i Hercegovine' Bitno je da pada saradnja, je*o ostalo.
Jebem ti drzavu!!!
dobar je bakir,babo mu je stvorio RS a on će treći entitet
gospodo Bošnjaci, e svaka vam častitam vidim ne volite ga i ti javno iznosite....svi mi treba da istjeramo svoje zlotvore i da živimo normalno ko ljudi, a ne da nas zavađaju ovakvi izrodi....
Pa dobro relevantna istutucija za konkretna covjeka. Ja pomisih na neku medjunarodnu nagradu oa mi baš privuče pažnju.
A đe su zlatne kašike???
sad se dobivaju zlatne plakete :))))
trebali su mu dati i ''drzavljanstvo'' sandzaka i neka se ne vraca vise nikada u bosnu i onako joj samo stetu cini, sto je pokazao kroz sve ove godine kako se bavi politikom, sa svojom SDA je unistio sve u drzavi a on je uzurpirao pola sarajeva, svoju familiju zaposlio, zeni 'poklonio' bolnicu da njom upravlja a narodu u zadnje vrijeme poklanja grede za satore