Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se ono Bakir zove mora bit lopuža...!!! Nego mene sad zanima da li će u Centralnom zatvoru 2-3 čelije morat preuredit za ministarski ured, da li su osigurali parking mjesto za službeni "Audi A-8", odakle će mu donosit topli obrok po 8 KM, da li će mu ljubavnica (priležnica) obzirom da je poslanica među zatvorenicama tražit savjetnice (jer, eto, hoće da zastupnici imaju i to pravo... I još puno toga mene zanima a čudi me samo jedno - ZAŠTO I FAHRON NIJE PRITVOREN S NJIMA jer očigledno je da je on glava i mozak zločinačkog poduhvata ... Joooj, imao bih ja toga još, ali . . . ! ! !
Pravda za Fahra i El Chapa.
Normala 99 takva sam a tvoj problem ako mi ne vjerujes a sto se tice eseja ugledala sam se na tebe a moj zivot je ispunjen hvala bogu za razliku od tvog ja radim svaki dan po citav dan ostanem na poslu i nije mi zao a ti vjerojatno nista ne radis cim pratis sve sto ja kazem i ne znam zasto te to toliko pogadja i ko je ovdje isfrustriran ja ili ti muska usidjelice.
Parmak boy hahaha bas sam se ismijala tvom opisu ali evo reci cu ti kako izgledam visoka sam imam dugu smedju kosu zelene oci ako imam svoje misljenje ne znaci da sam isfrustrirana i ne namecem ga nikome kao sto vi meni to radite a sto se tice kresanja sa tim hvala bogu nemam problema i zahvaljujem vam na brizi o mom privatnom zivotu bas ste divni.
muuuuuuu,kravo
ti da si takva,umjesto što pišeš eseje po klixu,imala bi zivot,kravo.
Normala99 ako je y tvom stilu da vrijedjas i pljujes po drugima kao ti po meni samo nastavi jer to nije moj nacin i govoris o meni kao da me poznajes a nije tako Bilsena nije u Tuzli nego ovdje i samo je advokat moze posjetiti i niko vise i zna se procedura posjeta a ja joj nisam familija mozda ti se cini da sam glupa i tako slicno ali nisam ycinim vise dobrog u sedmici nego ti mozda u pola godine mislim da dragi Bog zna ko sam i sta sam a za ostale me nije briga tebi zelim ugodan dan odnosno noc i ne bi vise raspravljala na ovu temu degutantno je vise.
eto koliko znas,haverka ti je od jučer u Tuzli,U ŽENSKOM ZATVORU,zato se ne blamiraj više,to je degutantno.
Normala99 hahaha mama i zena su ti krave i kobile ti ces me uciti kako se radi u bolnici znam ja to bolje od tebe sto ne prijavis to maltretiranje soecijalizanata u bolnici kad si tako pametan ti isto ko konj koji ima uzde pa vidis samo pravo nema ni lijevo ni desno al sta ces takvi ste vi seljaci nema kulture u govoru i pisanju ne kaze se djaba seljaka mozes istjerati iz sela ali selo iz seljaka nikako i bogati popusti vise sa ovom temom zabavi se necim drugim i ako bas volis sa mnom da se prepucavas nadji neku drugu temu pa mozemo nastaviti.
jednom krava,uvijek krava!! što nisi odnijela pidžamu haverici Bilseni u Tuzlu?? jaka si za testaturom,a na djelu čisto sumnjam da ćeš je i posjetiti osim srati to klixu!!
http://depo.ba/clanak/142153/da-li-su-posljednja-hapsenja-diverzija-za-javnost-da-bi-se-zaboravilo-kako-prva-bosnjacka-dama-zasjeda-na-celo-ukcs-a Da li su posljednja hapšenja diverzija za javnost, da bi se zaboravilo kako prva bošnjačka dama... Tačnije, pitanje iz naslova treba da glasi: Da li su posljednja hapšenja klasična diverzija za javnost, kako bi narod zaboravio da prva bošnjačka dama samovoljno gasi Opću bolnicu “Abdulah Nakaš” i po dekretu muža zasjeda na čelo “ujedinjenog” UKCS-a?
Normala99 glupane ako ne znas da te yputim radice se ekshumacija preminulog jer je porodica to trazila i zaboravio si ili si namjerno izostavio cinjenicu da je pacijent izmedju Hitne pomoci i ORL klinike bio na maksilofacijalnoj hirurgiji u 23 sata navece gdje ga je primila doticna doktorica specijalizant kojoj nije bilo mjesto u to vrijeme na klinici ako ne zna da radi ne treba ni da radi i zato ti ne jedi govna bezveze.
jesi glupa,na svim odjelima dezuraju specijalizanti,mada to nije dozvoljeno zakonom,ali ih šefovi tjeraju i ucjenjuju. a jedva čekam obdukciju,pa da vidiš ta pričaš samo gluposti!! kravo glupa
Svaka čast ovoj Azri, nije se prepala i bori se protiv mafije,a još pri tome šuti i nigdje se ne oglasava. Ipak ona nije prodala Ramiza kao što su to uradili njegova žena i djeca!! Svaka čast i izdrži hrabra ženo.
Parmak boy tvoji me komentari tako zabavljaju pogotovo ta tvoja strast s kojom ti branis doticnu preljubnicu mora da je neko tvoj ali nije me ni briga svi znamo da je kriva za smrt covjeka a koliko znam da taj slucaj nije ni istrazen nego se pozurilo sa ykopom da se ne bi saznalo sta je covjeku uistinu bilo i sta si se upalio ko kutnjak kretenu mislim da je sa tobom svaka rasprava vise besmislena ti imas svoje misljenje a ja svoje i bogati sjasi vise .
glupaco,familija ja odbila obdukciju. pacijentu je zub izvađen u hitnoj pomoci, izvadio ga je dr Vedad Kulenovic. na ORL klinici primio ga je specijalizant dr Damir Bazdarevic,i tu je i umro covjek,zato više Ne SERI!!!!
Azra Sarić upravo svjedočila putem linka u predmetu Keljmendi. Dautbašić cvokoće i gleda kako da se ugrije a kmaoli da je sprječava !! Ovo treba primijenit na svu policiju a ne da se onaj debil ministar policije Švabo cereka iza Fahre dok napada SIPU i njegove kolege ! I da tako brani uhićenike koje je sud BiH pritvorio ! I podržava Dodika u njegovim REFRENDUMIMA o sudu !
Bogami Mile nema podrške za onu kuću u Srbiji ! NA RTS uprAVO doživio pravi fijasko. Nisam nacionalista ali nevjerovatno je da je STanković koji je učestvovao u pranju novca vilu na slobodi ! , ako je ono Dodik zasad nedodirljiv ! Dakle, ona SLAVLJENIČKA izjava da se Boga boji malo, Srbije nimalo a EU ko dorata svoga će imati i pravne svoje posljedice !
Parmak boy mama ti je mahalusa i seljanka znas nisam u toj stranci ustvari nisam ni u jednoj i nisam prodana dusa kao ti o kojoj pravdi pricas mora biti da ti je ova Azra ljubavnica pa je tako branis za razliku od tebe i nje ja sam rodjena ovdje i poticem iz jedne od najstarijih sarajevskih porodica .Kada toliko volis pravdu sto se ne pitas sta je sa covjekom koji je umro nakon njenog lijecenja .Svako ko je kriv treba da odgovara tako i Bilsena ako je kriva ali i Azra jer je kriva ali ti krivis druge a nju opravdavas za njena nedjela i usput zena ti je mahalusa seronjo.
toliko je braniš,a njoj odredjen pritvor!! upitaj se malo kakvu prijateljicu imaš i da li ces se družiti sa njim kada bude optužena.
Dobio sam povjerljivu poruku da Željkin front prima istaknute članove SBB ali još samo mjesec dana, jer nakon isteka tog roka neće moć kredibilno povjerovat da su se iskreno pokajali ko četnici i ustaše 45. :)
Mi ozbiljno trebamo razmisljati o Nasoj Stranci ko jedinoj opciji da nas izvuce iz ovog belaja. Lopovi se udruzili ovo na dobro nece izaci
Ne znam da li je Fahro na aparatima ali njegov Avaz mi izgleda kao srbijanski tabloid. Koga u BiH zanima sta radi naka Natasa Savija iz Srbije, i ko je uopste ta zenska. Avaz je postao dno dna BH novinarstva. http://www.avaz.ba/clanak/214283/procurio-privatni-video-gole-natase-savije
Evo jos Avaz javlja: Pozar u stanu nake ravaku iz Srbije: http://www.avaz.ba/clanak/214249/sokirana-pobjednica-farme-6-izgorio-stanijin-lokal E moj Radoncicu, citas li ti svoj Avaz?
Mogu biti u pritvoru do 11. ! Dakle mogu izać i ranije, ako se nagode sa tužiocem i priznaju sve. Imam osjećaj da će se prva Bilsena prva slomiti radi svog maloljetnika. A Dautbašić zimogižljiv i mogu mislit kad bi vrisnuo nakon toga: BILSENA MILU TI MAJKU EBEM, TEBI JA VANI TOPLO A JA UNUTRA ZEBEM ! ZAt se bi se on mogao nagodit sa tužiocem i RANIJE ! NA štetu Fahre i stranke. NE KAŽE NEKO ŠTA IH JE UDAV SDA PROGUTAO NI BROJA IM SE NE ZNA ! SBB bi bio samo zadnji u nizu !
Jel mu hanuma znala za Bilsenu. Biografija mu kaze da je ozenjen sa dvoje djece.. Velahavle