Komentari (390)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pogledaj u ogledalo pa ces ih viditi
...kakve ba proteste smjesno Selvera mi.
ja cu da mu kazem
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hvala ti bake. Nasmija me od srca pred iftar.
nemam puno komentara za ovog "čovjeka", samo jedan, IMBECIL.
BAKIRE RAMAZAN A LAZES. i TI NEKI MUSLIMAN. nE BAKIRE TI SI SAMO OBICAN LOPOV
Bakire ocigledno da si CORAV !!!!!!!!!!!
hahahahh, kakva izjava... znači, plačem..
Raširi ruke Bakire i problem rješen, protegni ruku i eto ih koliko hoćeš kao u priči.
Za Lukrijana: idi malo u bosnjacka sela u republici smrdskoj. Naci ces bosnjake koji su u sda i imaju i veliki traktor sa prikolicom, mali traktor sa prikolicom i motokultivator i sredjenu kucu sa malterom, dok njihove komsije povratnici takodje bosnjaci koji nisu u sda 20 godina nisu dobili ni sjemena da zasiju, a da ne govorimo da su kuce sami svojim novcima obnovili. Komsija koji ima gore navedenu mehanizaciju je vec prodao mali traktor i prikolicu, a prodaje i veliki, jer ce iduce godine dobiti novi. Ako te interesuju imena sela, lako se mogu dati na uvid. Prosetaj malo do Granoff-a, sjedi popij kafu srijedom, cetvrtkom, dodje stariji ciko koji ima neku stranu penziju, pa ce ti ispricati kako dok mnogi u Sarajevu nemaju 3, a cesto ni dva obroka, Bakirica svake ssedmice kupuje 10 pari svilenih carapa (naravno kad ih baci nakon nosanja, jer bi imao hiljade do sada. Je li se tako godinama radi, pitam ja tebe.
Zašto Željko Komšić još uvijek drži policijsku kućicu ispred zgrade u Hrasnom i maltretira dežurnog policajca i komšiluk? Jer ne može da se pomiri s činjenicom da više nije član Predsjedništva BiH. Zašto DF spin-pripravnici svojim komentarima samo podižu cijenu ovom tekstu i Bakiru Izetbegoviću? Jer na taj način pokazuju koliko je dobar - i tekst i Bakir.
Necemo ti halaliti kakire..
Ispada da je Bakir vladao Bosnom sam. Nije bilo vlasti u kojoj nije bilo Lagumdžije, Silajdžića, Komšića. Pa šta su to oni napravili, popravili, izgradili? Bakir bar nešto radi, ostali ko pred granapom, piju malu sarajevsku i dobacuju. Ako su alkoholičar i nasilnik Suljagić i egotriper Bajrović uz nadobudnog haustorskog intelektualca Komšića najveći oponenti aktuelnoj vlasti, onda nam se crno piše. Jer ako ovi alkoholičari iz Male Bašte dođu na vlast, tek ćeš onda vidjeti šta je kriza - i vlasti i duše i džepova.
ma Bake ti i tvoje kolege ste nama jeb.. majku za sva vremena. Pa mi smo jedna od najsiromasnijih zemalja Evrope, 1 po nezaposlenosti, pa Kosovo ce postat Svica za nas. I kad skontate koliku ste nam stetu nanijeli onda dodju ove protuhe bjelosvijetske sto prije rata nisu imali struju u kuci, a danas vozaju auta glava boli i gledajuci njih vi pomislite "pa vidi ipak sam nekome valjao"
Bošnjaci,ugledajte se na Hrvate iz Hrvatske i počistite ove svoje lopove od glave,a ne ugledajte se u nas Hrvate iz B-H,KOJI STALNO VRTE 50 KRIMINALACA NA SVIM IZBORIMA.
Mislim da su extremne nacionalne podjele i priznavanje nacionalne agende kao jedine legitimne proizvelo ovakvo stanje i korumpirane politicke elite. U takvoj situaciji nijedna reforma ili politika razvoja tesko da moze proci jer je stvoren megalomanski aparat koji sam sebe jede a koji je naslonjen na nacio populizam. Izdajom republike BiH, svrgavanje jedinog legalnog ustava i uspostavljanje dominacije nacionalnih elita je bio skriveni plan Alije i SDA koji evo "ubire" svoje rezultate.
Izetbegović je kriv što ne dozvoljava da završi na smetljištu istorije i politike kao Lagumdžija, Silajdžić, Rasim Kadić, Ante Jelavić i drugi koji su kratko i nisko letjeli. Ono što frustrira ljude posebno jeste to da on očigledno napreduje. Pogledajmo njegove medijske nastupe od prije samo 5 godina i pogledaj ovaj razgovor. Vidiš da čovjek čita, radi, da zna o čemu govori...To je ono što boli ljude. Što ne dozvoljava da ga povuku u septičku jamu, da se uguši u ovim pričama o dvorcima i zlatnim kašikama. U tome je najveća pobjeda Bakira Ieztebgovića. Što je sve bolji i bolji. Jasno da to pravi frustracije Radončiću koji se koristi dvjema poštapalicama: državna mafija i 20 godina loše vlasti. Komšić? Iskreno, među nama, nepismen čovjek. Ne zna ni glavne gradove u regiji. Osim priča o zlatnim kašikama, babe koji mu je ostavio milione, i kockastih glava oko njega, Bakir Izetbegović je rijetko uporan političar koji konstantno radi na sebi. Prije nego me zaskočite minusima, razmislite.
Hitno očnom ljekaru, odavno ti vid drastično slabi!
"Da ih vidim, uklonio bih ih." - Bolje da je šutio.