Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federalna televizija je već odavno postala istureno krilo SDA i i njihovih partnera, pa ovom čovjeku su uništili život, što ga je poslije toga dovelo u politiku. Ovim pismo FTV se ponaša kao lešinar, valjda će i ovaj javni emiter jednog dana biti nezavisan kao što bi trebao.
ukinuti pretplatu pa nek ih SDA finansira !
Fakat je licemjerno od njih da nesto spocitavaju Bakiru a oni svo vrijeme pod uticajem politike i stranaka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije mu se dalo u predsjednistvo, pa se sad koprca i laje ko pas...
Bitno je da idu plata i radni staž... A ovo u politici će već jednom upalit!
Treba da ide u zatvor jer je 10 godina koristio javni servis za SDP-ovu propagandu, tj koristio je novac svih građana Federacije za neke privatne interese.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Piše Hadžiomerović - "Sljedeće je ročište zakazano za 28.10.2014 godine". Dakle, naprijed u prošlost! To samo on može...........
sad ide odstrel svih sdp kadrova za novu turu dajdzica i amidzica .
Vidite. Zato Hrvatima treba njhov kanal. A ne da ovo imaju.
Ovi sa FTV-a se sad kao prave postenjacine,zna i ptica na grani da je to SDA-ovska privatna televizija !!
Izgleda svi zauzeli torove i ne gledaju pravi problem ovdje. Problem je sljedeći Šabić kakav takav on je ipak rukovodilac jedne ozbiljne firme pod okriljem Federacije i ovlašten je prirodom svoje funkcije da vrši kadrovske promjene. Problem je veći ako direktor nema pravo da otpusti uposlenika jer će ga sud vratiti na posao. Pa gdje to ima? Znači ukinuto radno mjesto urednika. U redu ima i takve prakse. Onda dođi na mjesto koje najbliže odgovara tome ili budi obični novinar, ili je to ispod časti Bakiru?
Na FTV izet i dan i noc po pedeseti put.
Ništa od posla predsjednika države, valja tražit neko drugo uhljebljenje. Bakire, možda da kupiš golfa 2 pa da taksiraš po Ilidži?
I kako uvijek nadjete ovu sliku gdje izgleda ko da ima problema sa stolicom? Lik je totalno nefotogenican, antipatican i bez trunke neke harizme. Ako SDP odluci da od njega pravi predsjednika stranke, presudit ce sebi po kratkom postupku.
Sad će on i Đevrasim u koaliciju, kuku ga SDA na svim nivoima...i šire, i šire...
smece od covjeka!!!
Čovjek prima platu, topli obrok, naknadu za prevoz, a ne dolazi na posao.
Hahaha vidi mu slike! Koji saban ***te zivot. hahaha
Napusti poziciju sram te bilo! Ne mozes bit i novinar/urednik i politicar u isto vrijeme!
Pravda je spora ali dodje kad-tad. Koji su to mafijasi pa namjerno promijene sistematizaciju da ukinu covjeku radno mejsto i priliku da radi za interes gradjana.
Atomac ,pa vi iz SDA cete prije da sletite sa vlasti nego sto cete da dodjete na nju,nisi svjestan sta vas ceka. Ili cete sletiti vanrednim izborima,ili ce avs narod na rukama iznijeti,mozda i sa puskama ko zna.
posmatrac kako moze neko biti antibosnjak kao ti a u isto vrijeme biti bosanac ? toliko si glup da ne vidis da su jedini bosnjaci za cjelovitu BiH i da su pravi Bosanci a ti si protiv njih? kako si tako glup? pokusaj objasniti... zasto se ne obracas srbima i hrvatima koji su protiv cjelovitosti BiH, zasto nisi antisrbin i antihrvat takodze ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ono, kad ti se Dodik (posljednji) smije, znas da si dotaknuo dno. Njemu bi, u ekonomskom smislu, bilo najbojle da ga Lagumdzija usvoji. Ako vec nije. Al' cujem, ni Zlaji ne ide najbolje u zadnje vrijeme...
Pise memoare "Kako sam u 4 godine od Mesije postao vic"