Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@SRB FRONT Kako ti je bilo u Goraždu, kad su vas Alijini momci i Mudžehedini klali???? Lafo politika miloševića i karadžića. Koliko znam, boris tadić vodi smrdiju ka eu, mada neće ući za dugo, opet nije politika miloševića, a što se tiče jadovana, on je svoje završio, samo se čeka, kada će riknut u Hagu!!!!!!
EVO NAS ASIME GEBELSU BALISKI PROCEPILI KOMENTARI LUDE JEDNE PA CIJU CEMO NASTAVITI POLITIKU NEGO MILOSEVICA I KARADJICA PA NECETE VALDA VI CARIGRADSKA KOPILAD POTURICE IZ GENOCIDNE TVOREVINE fbih KOJU STE ETNICKI OCISTILI OD SRBA
A KO VAM JE BAJIC?
@Meho Mater ti ja treho!!!!!!!!!
Iranac je usranac, a Mirens se prosro. Duet usranih likova.
Ne u bukvalnom smislu moronu!
Nego ima li iko da mi da da mu testise obradim ?Ko o cemu mi samo o politici , a noc je vec odavno pala . Odoh malo u carsiju da ponudim malo guze ljudima !!!
@XP Kako si glup, pa da je odvojena, kako bi pisao, pametni!!!! @63-a Kome ti to govoriš da sam bolesnik, mater ti _ebem, to si ti bolestan, pa da se ne vidi, svaljuješ na druge, mater ti _ebem!!!!!!
Svim sa tresu gaće od NS... Sinoć u Pošteno Ajanović (Irfan) i Halilović (Safet) u svemu se slažu s Bojanom i kazazom... Fino... Mamicu im balijsku...
bajićev nastup sinoć je bio vrlo koristan ... i poučan, posebno za nas koji smo glasali za našu stranku dobro je da su maske brzo pale
Iranac je jedan mali bolesnik bezopasan samo laje, karavani prolaze. Ajanović rekao sam sere kvake , neka ni Bajić ne govori o ugroženosti Srba u BiH. Bio je kandidat na lokalnim izborima u Rudom pa nije prošao, uzeo je mizeran broj glasova, i sada je li postavljen za zamjenika gradonačelnika Sarajeva.
@Iranac tebi je koliko vidim već odvojena, misliš tuđom, a ne svojom!
@XP i @63-a Veće stoke od vas dvojice, nisam vidio, a XP, marš u srbiju dok ti nije kasno, a kad bude kasno, glava će biti odvojena od tijela, to važi i za 63-a!!!!!
mirnes je idiot ali ono što je bajić sinoć nadrobio o dodiku i bošnjacima je u duhu najcrnjeg miloćevića i ćosića nadam se da će se stranka oglasiti, ono je bilo strašno slušati
IRANAC GOVEDO