Mirnes Ajanović
0

'Bajićeva izjava je nastavak Karadžićeve politike'

FENA
"Izjava Bojana Bajića, predsjednika 'Naše stranke', u emisiji Federalne TV 'Pošteno govoreći' kako su Srbi u BiH ugroženi činjenicom da su Bošnjaci većina direktan je poziv na nastavak Karadžićeve i Miloševićeve zločinačke politike koja je Bošnjacima zaprijetila nestankom", tvrdi predsjednik Bosanske stranke (BOSS) Mirnes Ajanović.

"Fašistička izjava Bojana Bajića o previše Bošnjaka u BiH razotkriva da je 'Naša stranka' kukavičje jaje podmetnuto u vidu lažnog projekta multikulture, kako bi se glasovima Bošnjaka dobio legitimitet za antibošnjačko djelovanje.

Nakon fašističke izjave Bojana Bajića, očito da stranka kojoj predsjeda nije 'Naša' stranka, već njihova - Bajića, Tanovića, Karadžića, Mladića i drugih mrzitelja Bošnjaka koji sanjaju multikulturu u kojoj će Bošnjaci biti u većini samo pod zemljom.

Podmukla režija Bojana Bajića i njegove stranke - jednako je bijedna kao i statiranje predstavnika Stranke za BiH i SDA u emisiji 'Pošteno govoreći', koji su kukavički odšutjeli fašističke stavove Bojana Bajića protiv Bošnjaka, zanemarujući da iza svakog prebrojavanja nekog naroda slijede njegove masovne grobnice", upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.