Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Azra, da 5% stanovništva zna koja ima prava, a koja se uskraćuju ili ih ne poznaju jer ne čitaju, bili bi puno uređeniji.
Azra je upravu! Treba je podržati maximalno! Prosipaju nam priču o nekakvom napretku i otvaranju pregovora a na terenu ne provede presude Evropskog suda za ljudska prava. To je sada svima jasno da nam pričaju šuplje priče! ovaj narod neće uvjeriti u to kada bi svaku noć kod Hadzifejsa gostovala Trojka!!!
Sakrice se Jugoslav kosovac iza HNSa
I ona postala alat SDA i DF i smara zena
A sdfa se slomise evo decenijama da to pitanje rijese 🤣🤣🤣
Sav narod u Bosni je u dubokoj hibernaciji. Lopovi i mešetari hiperaktivni.
BRAVO AZRA !!!!
takoe Azra , sve hin tuži
Kako ono kažu u Zagorju, sve vas bum tužil! Hahahaha!!
besposlena baba, al je u pravu za njemackog Gargamela
haj Azra ne jedi go... nemaš ni vjere ni večere da smo svi takvi imali bi u skupštinama i domovima predstavnike naroda al u ku... i da se zna Bošnjak je narod a musliman etnička pripadnost
Nije ona dobra mešćini, čuj hoće Šmita da tuži ko blentavi Dodo
Naši vlasti ne poštuju vlastite zakone i pravila.Građane su mentalno eutanazirali i sada nas vode u EU.
Legenda 🤍 Da se svi ovoliko borimo za Bosnu bili bi ko NATO