Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno jedan potez za pohvalu od ove drzave...
Nek\' mu je sretno dole!
Nema nikakve potrebe da se raspravljate ovdje sa ujkama. Hrvatsko pitanje u BiH je u potpunosti rijeseno, oni vise ne predstavljaju nikakvu opasnost. Zbog te cinjenice, koje su i sami svjesni, preostaje im jedino da svoje frustracije lijece time sto ce lajati po internetu. Neosvrcite se na njih, iz prazne se ne puca... A njihova je prazna, zahrdjala, pokvarena..
http://www.facebook.com/pages/BH-AIRLINES/38092435387 na fb grupi bh airlinesa imaju redovno javljanje
Jedite se od muke jer: - gdje god putujete, putujete sa BH pasosom - gdje god pisete odakle ste - iz BiH ste - kad vas pitaju gdje ste rodjeni - u BiH kazete - kad registrujete auto, na tablicama vam pise BiH - na svim dokumentima vam pise BiH - kad umrete, zakopace vas u BiH - vi ste J*B**I drzavljani ove J*B**E BiH i zivite s tim ili umrite u agoniji! Sto pprije prestanete gledati tri konstitutivna naroda i vise se orjentisete na ljude, to ce nam svima biti bolje. Da imate 1% pameti koliko imate dug i pogan jezik, BiH bi bila Svica, al jok - daj ti meni moj tor. E pa sa velikim zadovoljstvom mogu reci - ne pripadam konstitutivnim narodima, ja sam J*B**I OSTALI :)
...
sto se natezete bez potrebe,sta god da bude sve ostaje u raljama bosne,mozes u rs praviti zgrade sa imenima svetog save,oko mostara paveliceve spomenike ali na kraju sve bosna proguta u svoje granice,mrdanja nema vanka a zna se ko tu gubi.wxh
bezbjedniji su u kairu na ulici nego u avionima bosanskim.
@Posteno De ne pricaj gluposti kako eto turisticke agencije iz Svedske lete za Egipat i kako ne vracaju pare a kod nas eto sve dobro i suprotno. Da si pogledo CNN u bilo kom danu bilo bi ti jasno kako je stanje tamo i kako niko tamo ne ide. To kako ce u Svedskoj agencije zadrzat pare od gradjana je glupost, jedino sto moze biti za razliku od nas da svedske agencije uplate putovanje mnogo prije dok nase cekaju zadnji dan prije polaska turista pa tako ovaj put je ispalo nesto dobro u tome.
A zasto ne leti Fly Srpska hahahaha XD
Pa vi ste ti koji kukate da ste nezadovoljni, vi ste ti koji se iseljavate najvise. Promjeniti nista necete moci - dakle ili prihvatiti stvari onakvim kakve jesu ili se gubite iz drzave. To je vrlo jednostavno. Sve ostalo je samo suplja prica. Vi samo na papiru niste nacionalna manjina. Nema vas saka jada, mi vam biramo predstavnike, mi biramo koje ce stranke sa vasim predznakom u vlast.. Jednostavno: nemocni ste i jadni.
Svaka cast. Zao mi Kaira onakog lijepog.
A u tom grmu lezi zec znaci. Onda idi u Hrvatsku pa tamo odredjuj koga ce evakuisati, kada i odakle. U BiH ne mozes. Nacionalne manjine se ne pitaju nista kada su ovakve stvari u pitanju. Ako ti ne odgovara - iseli se, jer nista ne mozes promjeniti. Mozes jedino uginuti od muke.
Ovakve odluke moraju dobiti saglasnost Vijeca ministara, a znamo ko je na celu istog - istina u tehnickom mandatu (posljednji maratonac u originalu). Zato beljemezu, obrisi se oko usta , gusle u ruke i drmaj...
..nek\' ih sve po povratku pobaca po sredozemlju...manje dusa..
@@Posteno: Kakve veze ima to odakle ce se platiti? Odakle god da se plati bitno je evakuirati ljude. Jel ti to zao 5 pfeninga koji ce otici u svrhu da nasi sugradjani izvuku zivu glavu? Jedan od rijetkih slucajeva kada nasa drzava iskoristi javna sredstva u nesto pozitivno i ti nadjes za shodno kritikovati taj potez. Sramota.
MUSLIMANSKA GAMAAD!