Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu krivi hajvani za volanom. krivo je ministarstvo saobracaja ili kojoj vec instituciji to pripada. Za jaja ih treba povjesati!!!!! E ovako : Dolazim ponekad u meni jako drago Sarajevo vec tridesetak godina. Ta krivina kod vatre mi nikad nije bla jasna... podsjeca me na Poslednji krug u Monci. Ako je vec ne mogu pretvoriti u pjesacku zonu zasto ne postave \"lezece policajce!. U toj ulici bi se po EU standardima smjelo voziti maximalno 30km/h
Ovo nije prvi slucaj,treba staviti vrece sa pjeskom u dva reda,pa iza toga betonske cvijetnjake.
ma daj ba, kakve bosnje i njihova vjera. to je labilno i bezkarakterno jos od pradjedova. genetska deformacija kao produkt mixanja losih turaka i jos losijih bezkarakternijih bivsih srba i hrvata. sta iz takve kombinacije moze ispast osim sranja koji sebe zovu danas bosnjaci. ja rekao haug!
Rješenje : U vrtiće muslimanima umjesto vjeronauka uvesti alkohol ( prvo pomalo ) jer se ne znaju s time nositi a hoće da žive s njime. Kada piju ( pogotovo kad je džabe ) piju ko krave. Sjetite se koliko je polupanih staklenih tramvajskih stajalište nakon Ramazana i prvog jutarnjrg bančenja i pored njih smrskanih golfova dvojki.
za damu ga objesiti na sred titove
i da, pa vec vam jedan covjek napisa sve o razlici izmedju \" i \'. zar je to tako tesko primjeniti? allase! treba stajatii \"pokupio\", a ne \'pokupio\'. \' dodje u g\'dine. koje ste vi neznalice! svojim nacinom pisanja samo doprinosite sveopcem odronu. zar niste toga svjesni!?
pokosio pesake kano proletnu travku.:p sto je najzalosnije, u dan se sve ovo moze rijesiti. pofatati de\'bile i vonzdra. sto su i uradili s nekima: http://sarajevo-x.com/clanak/090705028. zasto je to problem uraditi i s ovima koji pretenduju da se po monte karlu u formuli jedan naganjaju? a sto je sinoc samo grad lijep bio!!! ispred ekonomije kod multikulturalnog covjeka s paralelama i letecim stakorima smeca k\'o u prici, razvaljene klupe, na jednoj od njih dom si organiziro beskucnik. nark\'ic u mont jakni zica 20 pfenninga. paralelno u parku pici prodaja knjiga. s\'mrad posvuda. sis\'ate dijasporice i nabildani preplanuli dijasporci. u kolobari 2 od 3 konobara na bijelom. ponosan sam sto sam sarajlija.qqq:
Drive! Don\'t drink!
\"pokupio\" je pod znacima navodnika.
Zakon je kod nas katastrofa,sta se sve radi al zakon nista,policija bi i radila svoj posao da vlast da ovlasti njima al kako da da ovlasti kad je vlast kriminalci i sta tu vise pricat nego se dobro cuvat jer ce se jos svega i svasta desavat ne samo u Sarajevu nego u cijeloj bosni kad imamo troglavog zmaja na vlasti.
Turska posla!!!!!! admine-moderatoru-seratoru familije zenske ti se nayebem al samo u paksu, nek im pi$ka place
Kaze se pregazio, udario autom ili sta vec, a nikako \'pokupio\'. Ovi \"ulicarski novinari\" ce nas unistiti isto kao i ovi lopovi u politici.
.....sve do jednom..... a kad se desi .....ostanes bez teksta .....
Da je moju kcerku kojim slucajem tako\"pokosio\"ne bi mu trebao sud,ja bih mu presudio na licu mjesta,stoka jedna.......
Vozač T.M. rođen 1978 translating The Maniac 1987 XD